Kulinarski show na Kanalu Ri:Karapandža, Skoko, Srdoč, Medić,Kozmić i Bregeš

U subotu 2.svibnja u 19 sati i 30 minuta pet kuhara okušat će se u humanitarnom kulinarskom showu.  Kuhari iz tri županije Karapandža Skoko, Medić, Srdoč,Kozmić i Bregeš kuhaju za djelatnike noćne smjene Hitne na Sušaku. Gledatelji imaju samo jedan zadatak nazvati 060 9009 za kupnju defibrilator monitora Klinici za  Infektologiju KBC-a Rijeka

kuhari planet

 

#0609009

U subotu, 2.svibnja u 19 i 30 na Kanalu Ri održat će se humanitarno kuhanje hrvatskih chefova koji predstavljaju tri županije. U 60 minuta chefovi će sa sezonskim namirnicama pripremiti ”najbolje od sebe”, a skuhane delicije bit će dostavljene djelatnicima noćne smjene u Objedinjeni hitni bolnički prijam na Sušaku.

U kulinarskom showu pod strogim mjerama fizičke distance i uživo uz prijenos na Kanalu Ri, yt streamu i fb streamu sudjelovat će David Skoko (Batelina – IŽ), Deni Srdoč (Draga di Lovrana – PGŽ), Matija Bregeš ( Boškinac – LSŽ),  Stevo Karapandža (u zasluženoj mirovini), Kristijan Kozmić (Conca D’oro – PGŽ), Ivan Medić – pobjednik kulinarskog showa Kuhan i pečen. Show će voditi Belma Džomba.

Cilj kulinarskog showa je pozivati uživo gledatelje na zvanje humanitarnog telefona 060 9009 čiji prikupljeni iznos ide za kupnju defibrilatora/monitora namijenjenog Klinici za infektologiju KBC-a Rijeka. Riječ je o akciji Sve za našu djecu Udruge Riječko srce i Kanala Ri.