Koncert Swamp up Rijeka kod Exporta na Delti

 

 

 

U petak, 11. rujna 2020.g. od 20 sati kod Exporta na riječkoj Delti održavat će se cjelovečernji program pod nazivom Swamp Up Rijeka, kao dio projekta Rijeka 2020 – europska prijestolnica kulture.

 

Iza naziva Swamp Up Rijeka krije se open air koncert renomiranih domaćih alternativnih bendova. Riječ je o originalnim glazbenicima koji unose svježinu, skloni su eksperimentiranju, a njihov respektabilan svirački staž zalog je kvaliteti nastupa.
 

Riječku, ali i širu publiku ispred Exporta očekuje različit miks žanrova kao i premijerni nastupi sa svježim materijalima glazbenih gostiju. Ili jednostavnije: plesno ludilo u ritmu dva bubnja by ABOP, psihodelično putovanje u režiji nemanje, Lovely Quinces dolazi s bendom in your face, a koncert otvaraju lokalni math-rock asevi Flip Flop Fatality.
Vizualni identitet koncerta potpisuje studio za grafičko oblikovanje Vizualab iz Zagreba.
 

Ograničen broj ulaznica po cijeni od 30 kn dostupan je u sustavu Entrio do samog početka koncerta, dok će na blagajni na ulazu u prostor Exporta, na dan koncerta, cijena iznositi 50 kn.

 

Satnica koncerta:

19.00h vrata

20.00h Flip Flop Fatality

20.45h Lovely Quinces

21.40h nemanja

22.50h ABOP

 

 

Popratna izložba Opaki i naopaki dizajn

 

Osim koncertnog tuluma publika će u prizemlju zgrade Exporta moći razgledati i posebnu izložbu pod nazivom MOČVARA: OPAKI I NAOPAKI DIZAJN. Riječ je o plakatima nekolicine autora koji su usko vezani za klub Močvara tj. koji su tijekom godina vizualno predstavljali aktivnosti kluba.

Jednako kako je kroz preko 20 godina djelovanja definiran glazbenim i socijalnim sadržajima, zagrebački klub Močvara je prepoznatljivost u javnosti izgradio i uz pomoć jedinstvenog i prepoznatljivog oblikovanja vizualnih materijala kojima su promovirani klub i klupski programi. Od 1995. godine do danas Udruženje za razvoj kulture „URK“ i klub Močvara tiskali su više od 1500 plakata.

 

Osim u petak za vrijeme koncerta, izložbu je moguće pogledati svakodnevno do 13. rujna između 17 i 21 sat, a od 14. do 17. rujna od 11h do 21h. Ulaz je slobodan.

 

Kategorija