Kvartovska bajka i Inicijativa za kvart – šarenilo Riječkog Karnevala u susjedstvu!

Dječji bal pod maskama1

 

 

Nakon uspješnog adventskog programa, o kojemu se pričalo Rastočinama, a i šire, Kvartovska bajka nastavlja stvarati bajkovite priče za svoje susjedstvo. Ovoga puta, udružuje snage s Inicijativom za kvart, udrugom susjedne Kozale, te na Rastočine i na Kozalu dovodi šarenilo Riječkog karnevala!

Zabave pod maskama osvajaju dvorane diljem Rijeke, a Kvartovska bajka i Inicijativa za kvart ovu atmosferu dovode u riječka susjedstva. S ciljem širenja karnevalske radosti, organiziraju su dva dječja bala pod maskama – 15. veljače, od 16 sati, u prostoru MO Škurinjska draga, te 22. veljače, od 16 sati, u MO Kozala. I na ovoj se kvartovskoj priči nastavlja suradnja s udrugom Rikordi, a dječji su balovi pod pokroviteljstvom Grada Rijeke te su postali dijelom službenog programa Riječkog Karnevala.

Bogat program i zabava pod maskama za djecu te prostor za druženje i opušteno uživanje u dječjem smijehu za roditelje. Ulaz je slobodan, a djecu očekuju grickalice i sokovi, animatori, Dječji zbor Tratinčice i Male Tratinčice, plesna grupa Flame (najmlađa skupina) i Klaun Cin-Cin.

Bio da ste mali prinčevi, princeze, superjunaci ili superjunakinje, vile ili čarobnjaci – zabave neće nedostajati.

Kvartovska bajka i Inicijativa za kvart nastaju u različitim kvartovima, s istom misijom – stvaranje aktivnijeg i sadržajnijeg susjedstva. Još će se brojne priče ispričati u ovim susjedstvima – sportska okupljanja, aktivnosti za djecu, koncerti, predstave, a svakim događajem bajka je opširnija.