LET 3 INTIMNO

Letovci su za repertoar koncerata izabrali prva 2 albuma, Two dogs fucking i El Desperado

Letovci su za repertoar koncerata izabrali prva 2 albuma, Two dogs fucking i El Desperado

Popularni riječki rokeri Let 3, za svoje prijatelje i suradnike, održali su sinoć koncert u intimnoj atmosferi njihovog prostora za vježbanje u Harteri. Nastup je poslužio kao svojevrsna uvertira koncertima koji će na istom mjestu uslijediti 30. i 31. listopada te 1. studenog. Letovci su za repertoar onog sinoćnjeg ali i koncerata koji će se tek dogoditi izabrali svoja prva 2 albuma, koji danas uživaju kultni status, Two dogs fucking i El Desperado.
– Mislim da je to bilo jako lijepo. Napravili smo minimalističan koncert i išli smo na to da u ovom prostoru bude vrhunski zvuk – rekao je nakon koncerta Damir Martinović – Mrle.
Svi koncerti već su rasprodani. Prijatelji i kolege Leta 3, u velikom su se broju i vrlo rado odazvali pozivu da prisustvuju koncertu.
– Teško mi je biti objektivan, mi smo drugovi kroz stoljeća. Kad su se stvarale ove pjesme, zajedno smo svirali u ovoj prostoriji – kazao je Davor Lukas – Bajo.
– Ovo je opus uz koji sam odrastao. Ovo je privatna svirka najvećih bendova u zemlji. Nemam što reći – dodao je Damir Urban.
Letovci su najavili i skorašnje reizdanje svoja prva dva albuma.