Ljeto u Domu mladih

15 radionica u Domu mladih okupilo 100-tinjak djece. Za iduću godinu pripremaju I kamp.

Dom mladih i ovo je ljeto okupio velik broj djece na brojnim radionicama iz različitih područja.Svaka je radionica bila posebna i originalna.Sve radionice imaju isti cilj – omogućiti polaznicima da istražuju svoje interese, da razvijaju svoje potencijale te ih potaknuti na stvaralaštvo i kreativnost i sve to kroz zabavu i veselo druženju

-” Imali smo 15 radionica u koje je bilo uključeno preko 100-tinu djece. Trajale su ukupno zadnja 3 tjedna, evo danas je zadnji dan kada je prezentacija svega što je učinjeno. Imali smo razna područja, glavna su bila STEM I umjetničko područje, znači tu je bilo od glazbe, svirke na gitari pa sve do znanstvenih pokusa, glume, pjevanja, čak smo imali I poduzetnike u suradnji sa Gradom Rijekom i inovatore,rekao je ravnatelj Goran Gračanin,a za sljedeće ljeto najavio novitete.

-” Odlučio sam da pokrenemo ljetne kampove koji bi trajali po 5 dana u 3 turnusa u kojima bi roditelji doveli djecu u 8 ujutro, pustili ih ovdje I onda bi djeca ovdje imala i doručak i ručak i u međuvremenu bi ih se angažiralo na radionicama po njihovim referencijama i onda bi ih roditelji u 4 popodne pokupili sa ispunjenim danom.

U videoprilogu pigledajte izjave djece i mentora