Lošinjski policajci na nogometnom turniru osvojili 1. mjesto i novčanu nagradu donirali obitelji preminulog vatrogasca

Lošinjski policajci donirali osvojenu nagradu od 10.000 kuna obitelji preminulog sugrađana, vatrogasca Dubravka Jurkovića

U Malom Lošinju održan je humanitarni malonogometni turnir na kojem je nastupilo devet ekipa, a između kojih su sudjelovali i službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres.

Turnir su organizirali djelatnici tvrtke Jadranka turizam d.o.o. u povodu skupljanja novčanih sredstava za Dječji vrtić u Malom Lošinju kroz igru tombole i skupljanjem donacija te održavanjem nogometnog turnira.
 
U policijskoj ekipi igrali su Irdin Mujačić, David Magazin, Kristijan Pavlinec, Mario Farkaš, Mateo Nastić, Ivan Leutarević, Vedran Bačić, Josip Filković, Krešimir Blajić, Ivan Henč i Goran Broz koji su i pobijedili na turniru rezultatom 1:0 nad ekipom Nogometnog kluba Lošinj.

 
Kao pobjednici policajci su tom prilikom samoinicijativno odlučili svoju novčanu nagradu u iznosu od 10.000 kuna donirati obitelji nedavno preminulog lošinjskog vatrogasca Dubravka Jurkovića.
 
Čestitamo na sportskoj pobjedi, a osobito na plemenitoj gesti, kojom su još jednom pokazali da osim što kao profesionalci brinu za sigurnost svojih sugrađana, isto tako su im istinski prijatelji spremni pomoći u bilo kojoj situaciji, stoji u priopćenju PU primorsko-goranske.