Magični vikend u FužinamaU subotu 18. veljače s početkom od 17 sati ne propustite nevjerojatnu interaktivnu predstavu “Magic show za cijelu obitelj” s Lukom Vidovićem, poznatim hrvatskim mađioničarem.

Naime, Luka će animirati sudionike iz publike kako bi mu asistirali pri nastupu i uz puno humora i trikova razgalit će srca svih sudionika. Luka Vidović jedan je od najboljih mađioničara u Hrvatskoj, a njegova “Magic show” predstava izvedena je nebrojeno puta na raznim svečanostima, festivalima i događanjima diljem zemlje. Svakako treba istaknuti i njegov nastup za princa Alberta II od Monaca u Monte Carlu, kao i gostovanje u najpoznatijoj svjetskoj emisiji “Penn and Teller” na američkoj televiziji koje je priznanje mađioničarima ravno Oskaru. Predstava se održava u Domu kulture u Fužinama.

Odmah nakon Lukinog fantastičnog show-a održat će se Maškarana reduta koju organizira udruga Društvo „Naša djeca“ Fužine gdje će djeca predstaviti radosne maškare svih boja. Tijekom maškarane redute najmlađi će uživati u atraktivnim igrama za djecu i sudjelovati u tomboli. Ovo je izvrsna prilika da se djeca zabave i provedu vrijeme s vršnjacima. Maškarana reduta se također održava u Domu kulture u Fužinama, od 18 sati.

Ako ste avanturističkog duha, možete se odlučiti na uspon na Preradovićev vrh s kojeg se pruža jedinstven pogled na najljepšu gorsku rivijeru. U nedjelju, 19. veljače možete uživati u šetnji po snijegu na Preradovićev vrh uz stručno vodstvo vodiča Lynx and Fox koji će uspon začiniti i interesantnim pričama. Želite li uživati u fužinarskom kraju laganijeg tempa odlučite se prošetati goranskim labuđim jezero Bajer i Lepenicom. Oba ova fužinarska bisera oduševit će vas svojom magičnom ljepotom i smirajem kako biste se kvalitetno odmaknuli od užurbane svakodnevice i regenerirali.

Izletište Šumska svakako je jedno od idealnih odredišta ovog čarobnog goranskog kraja gdje ćete uživati u druženju s divljim životinjama. Moći ćete hraniti malog bambija i diviti se jelenu, srni i divljim svinjama iz neposredne ali sigurne blizine. Osim toga, ovo izletište ima roštilj i zimski vrt s kaminom koje će vam osigurati sjajno ozračje za uživanje u bezbrižnom druženju s obitelji i prijateljima, okruženi stasitim goranskim šumama. Ne propustite okusiti izvorne goranske delicije u lokalnim restoranima koje će nahraniti svaku vašu stanicu, poput jela od divljači i nutritivno neizostavnih plodova gorja.