Mladi u sportu

Mladi u sportu - 14.03.2022.

U novom izdanju Mladih u sportu predstavljamo rad Škole rukometa RK Kozala te uspješnu mladu riječku šahistkinju Anu Mariju Radiković.

Pročitaj više

Uspješan nastup kostrenskih jedriličara na državnom prvenstvu u Malom Lošinju

Od 11. do 13. ožujka Mali Lošinj je bio domaćin državnog prvenstva za klasu 420 i Lošinjske regate za klase ILCA 4 i ILCA 6. Iznimno uspješan nastup imali su jedriličari kostrenskog Galeba u klasama 420 i ILCA 4.

U klasi 420 naslov državnih prvaka u kategoriji  do 17 godina osvojili su Galebaši Mark Maglica i Luka Kamber. Ista posada osvojila je i naslov državnih prvaka u muškoj kategoriji. Na Lošinjskoj regati u klasi ILCA 4, u kategoriji do 16 godina, 1. mjesto osvojio je Galebaš Karlo Ugrin.

Pročitaj više

Mladi u sportu - 21.02.2021.

U novom izdanju Mladih u sportu s trenerom mlađih kategorija KK Kvarner Brankom Musićem, razgovaramo o završnici Kupa Krešimira Ćosića održanoj u Rijeci te iskustvima u radu s mladim košarkašima

Pročitaj više

Mladi u sportu - 14.02.2022.

U novom izdanju Mladih u sportu razgovaramo s članovima Triatlon kluba Rival, a predstavili smo i zanimljive projekte Veslačkog kluba Jadran, sportske sredine koja ove godine slavi 100 godina djelovanja.

Pročitaj više

Mladi u sportu - 07.02.2022.

U novom izdanju Mladih u sportu najavljujemo Međunarodni atletski miting koji će se srijedu, 9. veljače održati u dvorani na Kantridi, a predstavili smo i kadetsku državnu prvakinju u šahu, Kraljevičanku Emu Hajdinić.

Pročitaj više

Ana Jović iz Kostrene europska je prvakinja u light contactu

Crna Gora bila je domaćin Europskog prvenstva u kickboxingu za starije kadete i juniore koje se od 5. do 14. studenoga održavalo u Budvi. Na prvenstvu je nastupilo 1128 natjecatelja iz 39 zemalja među kojima i 47 borkinja i boraca hrvatske reprezentacije.

Pročitaj više

Mladi u sportu - 08.11.2021.

U emisiji “Mladi u sportu”, ugostili smo mladog vaterpolskog reprezentativca Duju Tomića te koordinatora mlađih kategorija Vaterpolo kluba Primorje Erste Bank i srebrnog olimpijca Damira Glavana. Nakon njih, svoja iskustva u sportskom penjanju otkrili su hrvatska reprezentativka Lucija Brkić te predsjednik Sportsko-penjačkog kluba Ri rock climbing, Vladimir Šoić.

Pročitaj više

Mladi u sportu - 25.10.2021.

U emisiji Mladi u sportu ugostili smo mlade boksače BK Team Predator. Novom dvoranom i uspjesima pohvalili su se i boćari BK Kastav.

Pročitaj više

Mladi u sportu - 18.10.2021.

Mladi karatisti KK Ri Croatia i veslači VK Jadran gosti su ovotjednog izdanja emisije Mladi u sportu.

Pročitaj više

Mladi u sportu - 11.10.2021.

U emisiji Mladi u sportu Marijana Šepić Bjelobaba ugostila je jakovarske boćare, osvajače medalja na SP u Francuskoj. Također u emisiji govorilo se o projektu Ri move Riječkog sportskog saveza.

Pročitaj više

Mladi u sportu

Mlade streličarke SK Ajkula i karatisti KK Champion gosti su ovog izdanja Mladih u sportu.

Pročitaj više

Mladi u sportu

Stolnoteniski klub Opatija 08 već godinama uspješno odgaja generacije mladih sportaša, a neke od njih upoznali smo u emisiji. Mladi odbojkaši Grobničana vratili su se sa zlatom oko vrata s prvenstva Hrvatske u Zadru. Sve o ovom podvigu doznajte u ovom izdanju Mladih u sportu.

Pročitaj više

Mladi u sportu

U emisiji možete pogledati

-Razgovor s Paulom Polić, članicom kluba Vodičajna i hrvatskom reprezentativkom i dvostrukom državnom prvakinjom u dresurnom jahanju.

-U 69. Godini života preminuo Orlando Rivetti, legendarni sportski novinar koji će osim po nezaboravnim tekstovima ostati upamćen i po vlastitoj emisiji koju je godinama vodio upravo ovdje na Kanalu Ri. Prilog o njemu donosi Sandi Bujan Cvečić.

Pročitaj više

Mladi u sportu

U najnovijem izdanju emisije Mladi u sportu predstavili smo mlade košarkaše Vigu Barta i Tonija Gašparca, uzdanice Kvarnera 2010, mlade igrače koji su u društvu trenera Branka Musića objasnili koliko im znači igra "među obručima". Upoznali smo i članove riječke Pantere, Kluba borilačkih vještina u kojem njeguju wushu, tradicionalnu kinesku vještinu sa sve više poklonika.

Pročitaj više