Mozaik

Pevex Kukuljanovo slavi rođendan te od 17. do 19. rujna časti svoje vjerne kupce

Pevex je prvi hrvatski trgovački lanac. Na tržištu je od 1990. godine i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. Svojim kupcima nudi i širok asortiman bijele tehnike.

Pročitaj više

Dani fantastike u Rijeci: Počinje Rikon

Rikon je godišnja konvencija fantastike koja se u Rijeci održava od 1997. godine i pruža bogat program predavanja, tribina, predstavljanja književnih izdanja i igara, kreativnih radionica, zabavnih sadržaja i izložbi.

Pročitaj više

Pozdravljamo li se s ljetom?:Meteorolozi kažu da

Sredina je rujna, temperature zraka su prave ljetne u Rijeci 30 C stupnjeva, mora još ugodnih od 21-23 stoga ne čudi dobra posjećenost plaža. I treba iskoristiti dok se može, prikupiti dovoljno D vitamina. Prognoze najavljuju promjenu vremena. Pozdravljamo li se s ljetom?

Pročitaj više

Rijeka domaćin Svjetskog natjecanja brodomaketara i izložbe maketa brodova

Hrvatsku predstavljaju 4 modelara od kojih dva vrhunska Mile Bjelić iz Zagreba i Roland Vlahović iz Lovrana, koji je prije dva dana na natjecanju Crna kraljica u Zagrebu osvojio tri zlata sa svojim maketama. U Rijeci brani titulu svjetskog prvaka.

Pročitaj više

Dani Slavonije u Rijeci

Slavonija je opet u Rijeci, i to osmi put. Sa sobom su Riječanima i njihovim gostima donijeli samo najbolje.

 

Pročitaj više

Talentirani chef: Deni Srdoč doveo Michelinovu zvjezdicu u Rijeku

Nakon samo dva mjeseca rada restoran Nebo u riječkom Hiltonu dobio Michelinovu zvjezdicu. Glavnom chefu Deniju Srdoču to je druga zvjezdica u karijeri

 

Pročitaj više

Mikovska karavana oduševila opatijsku publiku, večeras je u Rijeci, a u subotu u Crikvenici.

Pobjednici prve mikovske večeri u Opatiji Nevia Rigutto, Duško Jeličić Dule, Tamara Brusić i Mauro Staraj s pjesmom “Da bimo i k letu
 

Pročitaj više

Održan 25. Oldtimer auto moto rally Rijeka

Nakon dvije godine vratio se Riječki oldtimer Relly i to u svom 25. izdanju

Pročitaj više

Kostrenski suveniri s „potpisom“ 

Slavna po svojim pomorcima koji će uskoro dobiti hommage u vidu Kuće kostrenskih pomoraca, danas Kostrena ima neke nove amabasadore koji svojim radom i postignućima pronose njezino ime diljem svijeta, a među njima je i poznati dizajner Juraj Zigman.

Pročitaj više

Vikend u Kostreni u znaku sporta i dobre zabave

Iako su mnoga masovnija događanja u Kostreni otkazana s ciljem očuvanja povoljne epidemiološke situacije, subota  donosi zanimljiv dnevni i večernji program na više lokacija.

Pročitaj više

Kreativan odgovor Kostrene na mjere -koncerti koji će doploviti publici

"Ploviti se mora", za Kostrenu oduvijek ima posebno značenje pa će tako Kostrena zaploviti i kroz nove epidemiološke mjere

Pročitaj više

Kostrena domaćin zanimljivog glazbenog kampa

Polaznici glazbenog kampa koji se ovog vikenda održava u Kostreni, edukaciju će zaključiti zajedničkim koncertom u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji, 4. srpnja u 20:30 sati.

Pročitaj više

Bend Pokle otvorio ovogodišnji ciklus koncerata na riječkim krovovima

Inicijativa koja se pokazala kao pun pogodak, ove je godine doživjela reprizu. Ciklus koncerata na krovu zgrade na Kozali otvorio je bend Pokle.

Pročitaj više

Novi život Koktelsa: Sadimo kumpire i beremo jabuke

U Planetu Ri ugostili smo Nikolu Peršić, predstavio je novi spot Koktelsa i ispričao nam što glazbenici rade dok ne sviraju

Pročitaj više