Na riječkom području uhićen diler (44) sa 780 grama heroina

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Osumnjičeni je uhićen jučer, 26. srpnja na području Rijeke i priveden na kriminalističko istraživanje, u sklopu kojeg su temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljene pretrage doma i drugih prostorija te osobnog vozila osumnjičenog. 

Pretragama, obavljenim na području Rijeke, pronađeno je i oduzeto nekoliko vrećica s više od 780 grama heroina, oko pet grama kokaina, dvije digitalne vage, novac u iznosu više tisuća kuna, od čega dio u stranoj valuti, tablete s popisa droga i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovom vrstom kaznenih djela.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 44-godišnjak prodavao drogu drugim osobama te da je pronađenu drogu također posjedovao u namjeri daljnje prodaje. 

Nadležnom državnom odvjetništvu osumnjičeni 44-godišnjak je prijavljen zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Foto :Hrvoje Jelavić, Pixsell