Nagrađeni najbolji riječki obrtnici

U hotelu Jadran održana je Svečana sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Rijeka u sklopu koje su obrtnicima uručene i nagrade za rad i poslovna postignuća.

Nagrada „Obrtničke ruke“ s poveljom uručena je Ivanu Milardoviću, Hrvoju Periću i Marijanki Bajsar-Pavlović, plaketa „Obrtničke ruke“ s pisanim priznanjem dodijeljena je Ankici Vlahov, Davoru Zeželiću, Ivanu Smojveru, Maji Brljafa i Blaženku Periću, dok su posebno priznanje dobili su Miljenko Bunčić, Patricia Doričić Dorčić, Robert Fućak, Dušanka Radotović i Jelena Derviši.

Dodijeljena su i posebna priznanja Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i to Anđelini Macan i Gordani Štifter-Draščić.

Zahvalu za dosadašnji uspješni rad obrtnicima su uputili predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka Ivica Zbašnik i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil, a čestitke na poslovnim uspjesima uputio je i riječki gradonačelnik Marko Filipović istaknuvši kako u Rijeci trenutno djeluje 2993 obrtnika te kako ta brojka iz godine u godinu raste.

FOTO: Obrtnička komora Rijeka