Najdraža Rijeko, vraćam se tebi – najavljena nova nogometna sezona u kojoj se napokon dočekuju – i navijači!

rijeka 10

 

 

U ponedjeljak u predvečerje u centru Rijeke okupilo se puno navijača, simpatizera i podupiratelja Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka na najavi nove 2021./2022. sezone, ali i na predstavljanju dresa u kojima će bijeli istrčati pred svoju publiku. Naime, novi dresovi simbolički predstavljaju klupsku dobrodošlicu navijačima na tribine nakon duge razdovjenosti.

 

Trener “Rijeke” Goran Tomić kazao je kako su igrači svjesni za koji klub i koje navijače igraju kroz sva domaća i europska natjecanja:

 

– Lijepo je pobjeđivati na pripremama, ali stvari za ozbiljno kreću već od subote.”

Dobre rezultate i pune tribine “Rijeci” je poželio i novi gradonačelnik Rijeke, Marko Filipović:

 

– HNK Rijeka je riječki brend, dio identiteta grada. “Rijeci” želim pune tribine na Rujevici. Želim da i ovaj grad i klub i dalje budu ponosni jedni na druge.

Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka također se osvrnuo na novu sezonu:

 

– Bit ćemo još bolji. Svi ćemo dati sve od sebe – i igrači, i navijači, i uprava. Što se Europe tiče, za nas je svako novo kolo uspjeh, kazao je raspoloženo Mišković.

 

Osim svih igrača, članova stručnog stožera i predsjednika Miškovića, na Trg bana Jelačića stigli su i suradnici i sponzori kluba, te ostali predstavnici organizacijskih struktura Kluba: Srećko Juričić, Veljko Karabaić, Dean Šćulac, Zlatan Hreljac, David Kastelic, Luka Ivančić, Robert Palikuća, Antonini Čulina, Marina Vela, Edita Stilin te članice obitelji Mišković.

 

Program na Trgu bana Jelačića je vodilo zaštitno voditeljsko lice riječkog nogometa, poznati Josip Krmpotić, koji je i sam primio zahvalu i dar zbog svog dugogodišnjeg angažmana za riječkog prvoligaša kojeg mu je uručila Anna Mišković.

 

Što se samog obnovljenog dizajna dresova riječkih nogometaša tiče, za njih je odgovoran Marko Perožić iz riječke dizajnersko – marketinške agencije “Fabula” koji je za poveznicu između grada i kluba koji ga predstavlja na domaćim i međunarodnim natjecanjima odabrao motiv iz pjesme autora Damira Badurine te cijela kampanja upravo nosi i njezin naziv: “Najdraža Rijeko, vraćam se tebi”:

 

– Zvučni zapis refrena pretvorili smo u zvučni val koji je postao nositelj cjelokupne vizualne komunikacije, a ujedno i element koji smo aplicirali na dres u obliku križa. Reakcije na dres su super, osobito kad ljudi shvate ideju koja stoji iza dizajna. Izrazito sam zadovoljan kako je sve ispalo, kazao je Perožić.

 

Dresovi će navijačima biti dostupni na svim uobičajenim prodajnim mjestima fan artikala, kao i na klupskom web shopu uz 30% popusta.