NIŠTA NOVO NA KANTRIDI

Dva dana nakon ostavke Mladena Ivančića riječka klupa i dalje zjapi prazna.

Dva dana nakon ostavke Mladena Ivančića riječka klupa i dalje zjapi prazna.

U osmini finala Hrvatskog Kupa Rijeka igra protiv Zadra. Jedina je to današnja novost na Kantridi. Dva dana nakon ostavke Mladena Ivančića riječka klupa i dalje zjapi prazna. Kruno Jurčić, Zoran Vulić, Dragan Skočić te Zlatko Kranjčar, najčešće su spominjana imena kada je u pitanju novi trener Rijeke. Deset prvenstvenih kola bilo je dovoljno da bivši kapetan Rijeke, postane bivši i u rubrici trenera.
Telefoni direktora Rubeše neprestano zvone, treneri se nude sa svih strana no ipak dva bivša trenera Rijeke padaju u prvi plan. Zlatko Kranjčar 2002. godine vodio je momčad bijelih te izdržao tek pola godine, dok je drugi izgledni kandidat Dragan Skočić, uz osvojeni Kup hrvatske na Kantridi ostao šest mjeseci duže od svojeg prethodnika. No kako sada stvari stoje jedino im novinski natpisi garantiraju mjesto na klupi Rijeke.
– Za sad mogu reći da me nitko nije kontaktirao, na odmoru sam i ne razmišljam trenutno o situaciji u Rijeci. Ukoliko se pojavi mogućnost razmišljat ću o tome , a za sada nemam nikakvog komentara – rekao nam je Dragan Skočić.
Zlatko Kranjčar pak kaže – Iznimna mi je čast što se moje ime dovodi u kontekst budućeg trenera Rijeke. Rijeka je jedna perspektivna momčad koja ima ekipu za Europu no do sada me iz službene Rijeke nitko nije kontaktirao.
Kako sada stvari stoje s ponedjeljkom će na Kantridi osvanuti i novi trener.