Noć šampiona za dječju bolnicu Kantrida

Veliki boksački spektakl  Noć šampiona održat će se u Matuljima 30. studenog i 1. prosinca. Nastupit će najbolji hrvatski boksači,a bit će održan i meč hrvatske i talijanske boksačke reprezentacije. Sav prihod sa Noći šampina namijenjen je Dječjoj bolnici Kantrida za nabavku monitora  za nadzor životnih funkcija malih onkoloških pacijenata

boksacki-spektakl-

Manifestacija Noć šampiona u Matulje po prvi put dovodi najbolje hrvatske boksače. Prvog dana prosinca u Matuljima će se po prvi puta odigrati boksački meč reprezentacija Hrvatske i Italije. Dan prije toga, odigrat će se prvo kolo hrvatske boksačke lige za narednu sezonu, a nastupit će više od 20 klubova iz cijele Hrvatske. Održat će se i otvoreno županijsko prvenstvo u boksu, za sve dobne skupine. 

Dvodnevni boksački susret ima humanitarni karakter. Sav prihod ide Dječjoj bolnici Kantrida, za nabavku monitora za nadzor životnih funkcija malih onkoloških pacijenata. Monitor u svakom trenutku pokazuje kako djetetu kuca srce, kako diše, kakva mu je opskrbljenost tkiva i organa kisikom. Takve uređaje već imaju na Kantridi, ali ih je premalo.

 Program u subotu počinje u 13 sati, a međunarodni boksački dvoboj između Hrvatske i Italije na rasporedu je u nedjelju s početkom u 17:30.