Rijeka – Osijek: Nogometaši Rijeke vraćaju se pred domaće navijače

Nogometaši Rijeke u punom sastavu nakon tri tjedna vraćaju se pred domaće navijače. U goste im stiže Osijek koji se nalazi na trećem mjestu s tri boda prednosti ispred Rijeke.

-”Mi smo se i svi približili Osijeku jer je ušao u lošu seriju, ali to ne čudi, puno je njima igrača otišlo, to su bili bitni igrači,da bi to išlo preko noći da to nadomjestiš ,rekao je trener Sergej Jakirović.

Bez obzira na brojne odlaske kod protivnika kao i lošiju formu u drugom dijelu sezone, opreza ne nedostaje, jer je novi trener Osijeka, Borimir Perković nakon tri utakmice u prvenstvu imao i dva tjedna da usadi nove ideje.

-“Sve napraviti da ih stavimo pod pritisak, da se pazimo Miereza, latentna opasnost, sam te pritišće, i naravno Caktaš, Lovrić, mali Živković, Fiolić, ima dosta igrača koji mogu jednim potezom rješit utakmicu ,napominje Jakirović.

Rijeka je najuspješnija momčad drugog dijela prvenstva, a svoj uspon s osme pozicije na tablici započela je upravo protiv Osijeka u Gradskom vrtu. Treće mjesto tada je izgledalo nedodirljivo.

Rijeka u travnju igra četiri domaće utakmice, prilika je to za popraviti učinak na domaćem terenu.

Svi igrači vratili su se zdravi sa utakmica svojih reprezentacija, a do kraja sezone Jakirović neće zbog ozljede moći računati na Denija Jurića. Rijeka i Osijek svoj dvoboj započet će u nedjelju od 15 sati, a glavni sudac bit će Duje Strukan.