Novi trener Rijeke stiže do kraja tjedna – Palikuča potvrdio: Da, bit će stranac

Na prvom treningu ljetnih priprema okupilo se 25 nogometaša, koje će do imenovanja novog trenera voditi pomoćnici Fausto Budicin i Dragan Tadić. U kampu će trenirati do 26. lipnja nakon čega putuju u Kranjsku Goru.

Nogometaši Rijeke počeli su s pripremama za novu sezonu. Pod vodstvom Dragana Tadića i Fausta Budicina Bijeli su počeli nizati krugove u kampu HNK Rijeka gdje će trenirati do 26. lipnja nakon čega će otputovati u Kranjsku Goru.

Trenutno su dogovorene tri pripremne utakmice, u Kranjskoj Gori protiv Brava (1. srpnja), Kranja (5. srpnja) i Sparte Prag (Villach, 6. srpnja).

Uoči početka nove sezone Robert Palikuča, generalni menadžer za sport HNK Rijeka, predstavio je plan za početak nove sezone, te najavio kako novi trener stiže do kraja tjedna.

– Pozitivno gledamo prema novoj sezoni. Bit će puno novih lica u ekipi, još puno stvari rješavamo, ali jako smo pozitivni uoči nove sezone.  Želimo nastaviti igrati ofenzivan nogomet, ali naravno poboljšati neke stvari u odnosu na prošlu sezonu, rekao je Palikuča.