Beer & Food Festival u Omišlju!

Festival se održava dva dana, 6. i 7. kolovoz s početkom u 21.00 sati.

Beer & Food Festival u Omišlju razvio se iz dobro poznatog Craft Beer Festivala i nove lokacije točnije lSpomen-parka u Omišlju. Spomen-park svojom pozicijom pruža dovoljno intiman prostor u centru mjesta za uživanje u glazbi te gastronomskoj ponudi koju pruža Beer&Food Festival.

Festival se održava dva dana, 6. i 7. kolovoz s početkom u 21.00 sati. Subota je rezervirana za zanimljivi i sve popularniji mladi sastav BluVinil koji već neko vrijeme osvaja publiku svojim izričajem i hitovima poput „Apaši“ i novog hita „Zasjeda“. Po svojoj kvaliteti i karizmi predstavljaju jedan od najperspektivnijih domaćih bendova za sve željne dobre zabave uz pop-rock zvuk.

Popularni opatijski showman Dražen Turina Šajeta okupirati će Omišalj će u nedjelju, uz njegov fantastičan izričaj i humor neće faliti energije za dobru zabavu stoga vas očekujemo u Omišlju u što većem broju.

Ponuda pive organizirana je s mladim i sve popularnijim lokalnim brendom iz Drivenika, koji su svoju pivovaru i nazvali po svom sjedišu – Drivenik Brewery. Kako nam prenose svoje su prvo komercijalno craft pivo nazvali Kirica. Kirica je lager pivo, pilsner s češkim i njemačkim sastojcima. Bogatog je okusa te u ustima nakon kušanja ostavlja ugodnu voćnu notu. Imenom i vizualnim identitetom piva željeli su doprinijeti promidžbi Kvarnera.

Gastronomska ponuda razveseliti će sve posjetioce koji dobro poznaju Kings Caffe & Food Pub Rijeka, a sigurno ćete naći nešto za sebe i u ponudi pive: Perun lager, Birra Fiumana golden ale i Svarožić seassion.

Kategorija