Novi ciklus predavanja za poduzetnike „Novo normalno – pretvorite prijetnju u priliku za svoje poslovanje“

Općina Kostrena kontinuirano ulaže sredstva i napore kako bi osigurala da Kostrena osim dobrog mjesta za život bude i dobro mjesto za poslovanje.

U suradnji sa savjetodavnim centrom Optimum iz Kostrene, Općina Kostrena nastavlja s organizacijom predavanja koja će poduzetnicima pomoći u poslovanju. Novonastala situacija s epidemijom COVID-19, promijenila je životne i poslovne okolnosti i pred poduzetnike stavila sasvim nove izazove s kojima se do sada nisu susreli pa su u skladu s time odabrane i teme predavanja.

U ovom ciklusu predavanja održat će se dvije radionice, od kojih je prva s temom „Novo normalno – pretvorite prijetnju u priliku za svoje poslovanje“,  na rasporedu već 8. listopada u 17 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni sv. Luciji, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Predavačica Nataša Golik Klanac, osnivačica i izvršna direktorica poduzeća as2con Alveus iz Rijeke, poduzetnicima će dati alate da analiziraju i sistematiziraju vanjske okolnosti i prijetnje, procijene vlastite snage i slabosti u odnosu na okruženje. Omogućit će im da prepoznaju mogućnosti razvoja poslovnog modela u smjeru koji može osigurati opstanak i rast poslovanja iskorištavanjem novootvorenih tržišnih potencijala.  Uz predavanja, moguće je dogovoriti i individualne konzultacije bilo online ili uživo.

Za sudjelovanje na predavanjima, poduzetnici se mogu prijaviti putem elektronske pošte na martina.zekic@kostrena.hr, telefonskim putem na broj 209-071 ili dostavljanjem prijavnog obrasca direktno u Upravni odjel za financije i gospodarstvo u Općini Kostrena koji mogu preuzeti na mrežnim stranicama na poveznici https://kostrena.hr/14145-2/ .

Kategorija