Održano tradicionalno polaganje božićne jelke u kostrensko podmorje

Klub podvodnih aktivnosti Kostrena tradicionalnim je polaganjem božićne jelke u kostrensko podmorje i podjelom priznanja najuspješnijim članovima zaključio sportsku i kalendarsku godinu. U skladu s epidemiološkim preporukama, ove godine bez medija i publike koja inače s velikim zanimanjem poprati ovaj nesvakidašnji običaj.

U ponedjeljak 21. prosinca, u klupskim prostorijama je održana podjela sportskih priznanja članovima uz prigodne božićne poklone. Najbolji među seniorima bili su Ana Petrović i Dorian Palinić dok je najuspješniji u kategoriji juniora bio Frano Gudelj te mlađi junior Lovro Jakljević. Najuspješniji kadet  u 2020. godini bio je Andre Medić, a mlađi kadet Siniša Splait. Među dječacima prve dobne skupine (2011. i 2012. godište), rezultatima se istaknuo Leon Janković, a među dječacima druge dobne skupine (2013. godište i mlađi), Adrian Splait. Najuspješniji među veteranima bio je Josip Bilić.

U utorak 22. prosinca u večernjim satima ispred klupskih prostorija u kostrensko podmorje položena je okićena božićna jelka. Uz članove KPA Kostrena, ronjenju su se pridružili i članovi i prijatelji iz RK AdriatiCro iz Zagreba.

Kategorija