Vikend u Kostreni u znaku sporta i dobre zabave

Iako su mnoga masovnija događanja u Kostreni otkazana s ciljem očuvanja povoljne epidemiološke situacije, subota  donosi zanimljiv dnevni i večernji program na više lokacija.

Metropolis Beach bar Kostrena u suradnji s Vaterpolo klubom Jadran organizira Divlju ligu u kojoj se natječu timovi od 5 igrača s golmanom. Pobjednike očekuje nagrada, a publiku će osim zanimljivih utakmica tijekom čitavog dana zabavljati DJ Tommy uz promotivne cijene pića, hostese i degustacije. Program počinje u 13 sati, a prijave kao i informacije o propozicije natjecanja mogu se pronaći na Facebook stranici Metropolis Beach bara Kostrena.

Kostrena će po prvi puta imati i svoju utrku daski za veslanje, poznatijih pod nazivom SUP. U organizaciji Me Gusta Beach Food & Bar-a i VOP SUP Team-a, održava se 1. Me Gusta SUP race. Natjecanje će se održati u 3 kategorije, za djecu do 14 godina, rekreativce i iskusne veslače u race kategoriji. Prijave počinju u 9:30 sati u Me Gusta Beach Baru. 

Večer u Kostreni provedite uz bend Trio Pešekani i evergreene na terasi Prenoćišta Lucija ili u Me Gusta Beach Food & Baru gdje će s početkom u 20 sati nakon dvogodišnje pauze nastupati popularni Techno Vikingsi.

Kategorija