Orijent u potrazi za novim trenerom- kandidati i donedavni treneri Rijeke Budicin i Tadić

Odlazak trenera za svaki klub predstavlja najstresniji trenutak. Takva sudbina stigla je i momčad Orijenta. Nakon niza loših rezultata nogometaše Orijenta više neće predvoditi trener Jure Srzić.

Nismo zadovoljni niti kako je momčad izgledala, kako je toplo hladno igrala, niti smo vidjeli mogućnost da se to preokrene. Pred tri tjedna smo bili kandidati za sam vrh, sada smo pali na deseto mjesto. To ne zadovoljava ambicije našeg kluba. Trener je zaista krasna osoba I kvalitetan trener međutim jednostavno nije prenio tu energiju na momčad. Naglasio je dopredsjednik Orijenta Marinko Koljanin koji će i ovoditi momčad dok se ne pronađe trajno riješenje.  Scenarij je to koji se već dogodio u Orijentu te je donio pozitivan ponak u igri. slijedeća utakmica Orijentu je na rasporedu u subotu i to u Dubravi koju vodi bivši igrač i  trener Orijenta Damir Milinović. 

Ja sam uskočio, ali naravno da mi želimo da dugoročno napravimo jedno rješenje, probat ćemo ovih dana ga naći, ali nećemo brzati jer bili smo zatečeni, nismo planirali ovu smjenu, ali jednostavno tako je, zateklo se I moramo regairati. Ja vjerujem da ćemo možda i za tjedan dana imati neko rješenje. Poručio je Koljanin koji je istaknuo i kako su kandidati za klupu i Fausto Budicin koji je ostavio dubok trag u klubu, ali i Dragan Tadić s kim je Orijent već bio u pregovorima u prošlosti.

Više pogledajte u prilogu…