OŠ Nikola Tesla: Učitelji velikim natpisom zahvalili djeci na kraju školske godine

natpis nikola tesla

Sutra je zadnji nastavni dan ove jedne zahtjevne i teške školske godine, a u Osnovnoj školi Nikola Tesla kraj školske godine odlučili su obilježiti transparentom na kojem stoji – DRAGA DJECO, HVALA VAM! VAŠI UČITELJI

Kako je naglasila ravnateljica Osnovne škole Nikola Tesla Tatjana Bandera-Mrakovčić na taj način završavaju jednu od najtežih godina u povijesti škole koja je bila jednako teška i učiteljima i roditeljima, a posebno je teška bila djeci:  
Svi smo u zbornici pričali o tome i zaključili smo kako imamo izvrsnu djecu, dobru djecu koja su se u pravila trudila, davala sve od sebe, naravno uz podršku roditelja i imali smo potrebu na neki način im se zahvaliti. Naša je psihologinja došla na ideju zašto ne bismo nešto ovako napravili. I bilo je zanimljivo danas gledati djecu, nije im uopće bilo jasno, ali smo im objasnili da stvarno imamo potrebu zahvaliti im se za sav trud, strpljenje, za sve ono dobro što je većina odradila u ovoj teškoj godini koju bi svi brzo zaboravili, ali s obzirom na to da smo imali nekoliko tragičnih događaja, mislim da ovu godinu, nažalost, nikada nećemo zaboraviti, istaknula je ravnateljica. 

Učenici s kojima smo pričali, naravno, su oduševljeni natpisom te činjenicom da su na taj način njihovi učitelji pokazali koliko ih cijene.