Novi društveni dom

Općina Omišalj napokon ima svoj Društveni dom u kojem će svoje mjesto naći sve udruge i Dobrovoljno vatrogasno društvo. Posebnost ovog kapitalnog projekta je što će u zimskim mjesecima velika multifunkcionalna dvorana poslužiti kao klizalište za najmlađe

Općina Omišalj napokon ima svoj Društveni dom u kojem će svoje mjesto naći sve udruge i Dobrovoljno vatrogasno društvo. Posebnost ovog kapitalnog projekta je što će u zimskim mjesecima velika multifunkcionalna dvorana poslužiti kao klizalište za najmlađe, a to klizalište ostaje otvoreno do 12. siječnja. Omišalj je tako dobio prvo zatvoreno klizalište na otocima.

Put do izgradnje Doma bio je dug i mukotrpan zbog tromosti državne uprave i rješavanja imovinsko-pravnih poslova i zato su nakon 18 godina s radošću i veseljem stanovnici Omišlja  dočekali njegovo otvaranje. Kompleks se proteže na 1177 četvornih metara, vrijedan je 14 milijuna kuna, a sve je realizirano, kako je istaknula načelnica Mirela Ahmetović, uz veliku podršku Primorsko-goranske županije koja je projekt sufinancirala sa 550 tisuća kuna.