Ove godine bogatiji advent u Crikvenici

Advent u Crikvenici počinje u subotu 30. studenog. Ove godine ponuda Adventa obogaćena je Adventom za kućne ljubimce. Tako će u Preradovićevoj ulici uz tri kućice  jedna od njih nuditi ponudu za kućne ljubimce. Na samom početku Adventa u Crikvenici, u nedjelju 1. prosinca u sklopu tradicionalnog Adria Advent Maratona bit će održana i utrka šapa. Novi događaj u sklopu Adventa je i Dog New Year's party koji će se po prvi puta održati na prvi dan nove godine.

crikvenica

Paljenjem rasvjete u subotu 30. studenog u Crikvenici počinje Advent. Gotovo 60 događanja održat će se na tri lokacije s nizom noviteta. U novouređenoj Preradovićevoj ulici, klizalište Ledena Morska Bajka bit će na atraktivnoj lokaciji crikveničkog glavnog trga, a takozvani Adventski park bit će pretvoren u šumu djeda Božićnjaka i selo patuljaka za one najmlađe.

Ove godine ponuda Adventa u Crikvenici obogaćena je Adventom za kućne ljubimce. Tako će u Preradovićevoj ulici uz tri kućice  jedna od njih nuditi ponudu za kućne ljubimce .Na samom početku Adventa u Crikvenici, u nedjelju 1. prosinca u sklopu tradicionalnog Adria Advent Maratona bit će održana i utrka šapa. Novi događaj u sklopu Adventa je i Dog New Year's party koji će se po prvi puta održati na prvi dan nove godine.

U subotu na otvaranju Adventa uz zvuke grupe Dalmatino i grupe Trend te uz paljenje božićnih lampica u cijelom gradu, bit će  otvoreno i klizalište Ledena Morska Bajka te šuma djeda Božićnjaka i selo patuljaka na lokaciji Adventskog parka.Na toj će lokaciji biti i selo patuljaka , a vikendom će se održavati mađioničarske predstave, oslikavanje lica, modeliranje balona..

Osim Dalmatina, na Adventu će nastupiti i The Frajle, grupa Pavel te Giulianno ,grupa Trend, Tamburaški sastav „Novi“, grupa Fun, Trio Marinero, Grooversi, grupa Aurora, Acoustic duo Kokonut, trio Katz'n'Dogz, Bribirski tamburaši, Joso Butorac, Trio Crikvenica, Top-show band Cabaret te Mateo Žmak i Medea Market Sindik.

I dok svi dočekuju Novu godinu, Crikvenica će i ove godine dočekati Staru godinu. Zabavni program 30. prosinca započet će već u 18:00 sati uz grupu Trend i puštanje šarenih svjetlećih balona sa dobrim željama za narednu godinu, a kao glavna zvijezda večeri, sve nazočne će zabaviti Giuliano.