Plemenita akcija: Dok čekaju otvaranje svojih objekata, ugostitelji darivali krv

Ugostitelji Kvarnera i Istre nadaju se da će svoja vrata otvoriti najkasnije kroz mjesec dana, ali nitko ne zna na koji način. Pleksiglasi, viziri, maske, rukavice ..sve im to nema smisla i teško mogu na takav način zamisliti buduće poslovanje.No itekakvog smisla imala je njihova današnja akcija.Darivane krvi kao primjer drugima i kao plemeniti čin.Covid 19 mnogo toga je zaustavio ,ali ne i potrebu za krvlju.

vlcsnap-2020-04-21-15h58m22s378

Ugostiteljski objekti ne rade i ne zna se kad će otvoriti i pod kakvim uvjetima. Dok čekaju informacije i nove mjere Stožera, ugostitelji Kvarnera I Istre odlučili su svoje vrijeme iskoristiti u plemenite svrhe. U novim prostorima Zavoda za transfuziologiju na Kampusu darivali su krv.

Kad su se već sastali u novim prostorima Zavoda za transfuziologiju , u pauzi davanja krvi ,na propisanoj udaljenosti , komentirala se situaciji u kojoj su se našli. Ne znaju kada će i pod kojim uvjetima moći otvoriti svoje objekte.Kažu upute mjerodavnih su nedorečene I nepotpune. Kakav god plan bio mi ćemo ga poštovati, poručuju dok pomno prate sve mjere i odluke Stožera I Vlade.

Nadaju se da će svoja vrata otvoriti najkasnije kroz mjesec dana, ali nitko ne zna na koji način. Pleksiglasi, viziri, maske rukavice ..sve im to nema smisla I teško mogu na takav način zamisliti buduće poslovanje.No itekakvog smisla imala je njihova današnja akcija

Darivane krvi kao primjer drugima i kao plemeniti čin.Zbog covida 19 puno toga je stalo, ali ne i potreba za krvi. Nova lokacija Zavoda za transfuziologiju nalazi se na Kampusu, liječnici i djelatnici Crvenog križa pod svim mjerama čekaju buduće darivatelje. Budi i ti jedan od njih.