Počinje sezona roštilja na Platku

grill-4311355_1920

Nakon završetka zimske sezone vjerujemo kako će ljubitelje boravka u prirodi razveseliti vijest o otvaranju proljetno-ljetne sezone na Platku i mogućnost najma roštilja s mjestima za piknik i obiteljska druženja, od 1. svibnja pa sve do  jeseni!

Danas se počinju primati rezervacije za roštiljna mjesta. Od prošle godine posjetiteljema je na raspolaganju 15 platoa s roštiljem i 15 zona za piknik (bez roštilja). Najam roštilja moguć je radnim danima od 8 do 16 sati te vikendima i blagdanima od 10 do 17 sati. Informacije o načinu rezervacije roštiljnog mjesta kao i podatci za uplatu mogu se pronaći na poveznici https://platak.hr/najam-rostilja/

Prije uplate rezervacije poželjno je nazvati i provjeriti raspoloživost željenog roštiljnog mjesta na mobilni broj 091 181 18 08. Za rezervaciju roštiljnog mjesta potrebno je dostaviti dokaz o uplati na e-adresu platak@gsc-pgz.hr nakon čega će korisniku biti dostavljena potvrda rezervacije. Povrat novca moguć je isključivo u slučaju lošeg vremena. Rezervirano roštiljno mjesto moguće je otkazati najkasnije tjedan dana prije datuma rezervacije.

Osim roštilja,  u proljetno ljetnoj-sezoni Platak nudi različite oblike zabave i rekreacije za sve uzraste, od šetnji i planinarenja do najma sportskih terena i opreme čije cijene su istaknute u cjeniku na mrežnoj stranici.