Pogledajte najljepše uređene izloge povodom ovogodišnjih Dana sv. Vida i Fiumanke

U Salonu Grada Rijeke održan je prijem i dodijeljena su priznanja za najljepše uređene izloge u sklopu projekta „Kreativni izlozi – sinergija talenta i iskustva“ koji se tradicionalno održava povodom ovogodišnjih Dana sv. Vida i regate Fiumanka.

“Kreativni izlozi – sinergija talenta i iskustva” je projekt kojeg Grad Rijeka provodi od 2012. godine u suradnji sa Školom za primijenjenu umjetnost u Rijeci.

Na taj način nastoji se svim sudionicima projekta te svim građanima grada osigurati veće zadovoljstvo tematski uređenijim gradskim prostorima, te se ujedno nastoje promicati kulturno-povijesne vrijednosti grada i unaprjeđenju razvoja urbanog turizma u Rijeci.

Povjerenstvo za odabir najbolje uređenih izloga odabralo je najljepše uređene izloge u dvije kategorije – najljepši izlozi uređeni od strane učenika Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci i najljepše uređeni izlozi u vlastitom aranžmanu.

U kategoriji najljepših izloga uređenih od strane učenika na prvom je mjesto Croatia in a box, na drugom mjestu je Weekend Max Mara, dok je na trećem mjestu Mali dućan N.I.N.I.

Što se tiče najljepše uređenih izloga u vlastitom aranžmanu, Povjerenstvo je nagradu za prvo mjesto dodijelilo Cvjećarnici Čičak, na drugom mjestu je Šta da? Happy Hobby shop, dok je treće mjesto pripalo Maloj galeriji Bruketa.