Policija zahvaljuje građanima:Doček Nove godine prošao je bez incidenta

FB_IMG_1641209266853

 

Prošli vikend u kojem smo dočekali novu 2022. godinu na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske protekao je mirno i bez značajnih incidenata. Dočeci Nove godine organizirani su u zatvorenim prostorima ( hoteli i restorani) i otvorenim prostorima gdje je organizirano ukupno devet dnevnih i četiri noćna dočeka. U Baški, Crikvenici, Delnicama, Fužinama, Kastvu, Klani, Lokvama, Novom Vinodolskom i u Rijeci organizirani su dnevni dočeci, dok su noćni dočeci organizirani u Malom Lošinju, u Opatiji na tri lokacije, u Rabu i u Rijeci na dvije lokacije gdje nije zabilježeno narušavanje javnog reda i mira.

Tijekom novogodišnje noći u Crikvenici je evidentiran nesretan slučaj kada je jedna osoba lakše ozlijeđena zbog neopreznog rukovanja pirotehničkim sredstvom. Policija podjeća građane da akcija „Mir i dobro“ traje do 9. siječnja 2022. godine.

Što se tiče prometnih događaja, u novogodišnjoj noći nisu zabilježene teže prometne nesreće već tri nesreće s materijalnom štetom, kao i jedna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

 

Zahvaljujemo građanima što su protekle blagdanske dane proveli u miru i svečanom ozračju pa tako pridonijeli povoljnom stanju sigurnosti na području Primorsko-goranske županije,poručili su iz policije.