Potraga za Naj radnikom koji će osvojiti 100 tisuća kuna

Mali svjetionik  traži najboljeg zaposlenika 2021. godine i nagrađuje  ga sa 100.000 kuna! Prijavi osobu koja te svakodnevno inspirira i podjeli priču o toj osobi s  preko linka bit.ly/Prijavi-naj-radnika! Potraga za Naj-radnikom Malim svjetionikom potrajat će do 26. rujna, a 12. studenog uslijedit će proglašenje i dodjela nagrade.

ivankaaa

Krenula je potraga Malog svjetionika za Naj-radnikom Hrvatske kojeg će i ove godine nagraditi sa 100.000 kuna!

Projekt se provodi s ciljem promicanja optimizma u Hrvatskoj i pronalaska individualaca koji svojim radom, etikom i velikim srcem čine svoju zajednicu boljim mjestom. Njihove priče zaslužuju biti podijeljene s javnošću i ukazati na to da svi svojim pozitivnim djelovanjem utječemo na druge, bili toga svjesni ili ne.

Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha ove nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost već i u sadašnjost.

Organizatori ovog projekta vjeruju da na ovaj način mogu učiniti Lijepu Našu boljim mjestom za život i povećati dozu optimizma u svima nama.

Potraga za Naj-radnikom Malim svjetionikom potrajat će do 26. rujna, a 12. studenog uslijedit će proglašenje i dodjela nagrade.

Više informacija o projektu i njegovoj izvedbi u 2020. godini potražite na https://www.malisvjetionik.hr/.