Predsjednik Hrvatskog sabora uputio izraze sućuti obitelji Orlanda Rivettija

​Orlanda Rivettija pamtit ćemo kao jednog od najistaknutijih hrvatskih sportskih novinara, koji je u dugogodišnjoj novinarskoj karijeri bio vodeći kroničar brojnih sportskih događaja u Hrvatskoj,naveo je u priopćenju sućuti predsjednik Hrvatskog Sabora Goran Jandroković

vlcsnap-2020-10-19-14h02m58s210

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u povodu smrti istaknutog hrvatskog sportskog novinara Orlanda Rivettija uputio je izraze sućuti njegovoj obitelji.

„Poštovana obitelji Rivetti,

 s tugom sam primio vijest da nas je napustio gospodin Orlando Rivetti. Molim vas da, uime Hrvatskoga sabora i osobno, primite izraze najiskrenije sućuti.

​Gospodina Rivettija pamtit ćemo kao jednog od najistaknutijih hrvatskih sportskih novinara, koji je u dugogodišnjoj novinarskoj karijeri bio vodeći kroničar brojnih sportskih događaja u Hrvatskoj.

​​Svojom stručnošću, poznavanjem i promocijom brojnih sportova isticao se u hrvatskom sportskom novinarstvu te zbog toga bio zaslužno višestruko nagrađivan. Njegova strast prema sportu i visoko profesionalno izvješćivanje mogu biti primjer mnogim mlađim novinarskim naraštajima.

 Primite još jednom, poštovana obitelji Rivetti, izraze iskrene sućuti.“