Predstava Ljubavna pisma u HKD-u na Sušaku

Uloge:
Melissa / Slavica Knežević
Andy / Marko Torjanac
Adaptacija i režija: Marko Torjanac i Slavica Knežević

Melodrama Ljubavna pisma A. R. Gurneya najizvođenija je kazališna ljubavna priča na svijetu, nominirana i za prestižnu Pulitzerovu nagradu za dramu.

Ovaj jedinstven kazališni tekst  ne silaze sa svjetskih pozornica već pola stoljeća, a u glavnim ulogama do sada su se okušala brojna glumačka imena poput Kathleen Turner, Williama Hurta, Mela Gibsona, Gerard Depardieua, Anuk Aimee, Elizabeth Taylor, Ane Karić, Borisa Buzančića, Relje Bašića i drugih.

U najnovijoj produkciji Kazališta Planet Art snažnim glumačkim postavama pridružuju se Slavica Knežević i Marko Torjanac koji predstavu potpisuju i kao redatelji te autori dramaturške prilagodbe, a čija je izvedba i od publike i od kritike doživjela nepodijeljeno oduševljenje.

Dopisivanje Andrewa i Melisse započinje slanjem poruka u školi za vrijeme nastave što se nastavlja cjeloživotnim razmjenjivanjem pisama.

Kamo ih vodi slučajan susret nakon mnogo godina? Je li moguć popravni iz ljubavi? I jesu li, nakon toliko godina, njih dvoje iste osobe kao one iz pisama?

Provjerite u ovoj duhovitoj i dirljivoj kazališnoj romansi.

Ovaj bezvremenski kazališni klasik svojom će vam toplinom, uz obilje životnog humora, izmamiti i poneku suzu kao i sjećanje na velike skrivene ljubavi koje svatko od nas nosi u sebi. 


5.listopada u HKD-u na Sušaku od 20 sati.