Prijem za dobitnike nagrada za Naj-akciju za djecu u Republici Hrvatskoj

U Gradskoj vijećnici održan je prijem za riječke dobitnike nagrada za Naj-akciju za djecu u Republici Hrvatskoj. Riječ je o akcijama: OŠ Eugen Kumičić – „Eugenijalci ostaju doma“, „Brickzine – medij o stvaranju kulture za djecu” Gradske knjižnice Rijeka i Park ptičjih kućica – projekt Neformalne inicijative/grupe građana „Kvart za 5“.

Prijemu su prisustvovali gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, zamjenici gradonačelnika Marko Filipović i Nikola Ivaniš, pročelnica Odjela za odgoj i školstvo Sanda Sušanj i pročelnik Odjela za kulturu Ivan Šarar te Jasna Kalanj iz Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb.

U ime dobitnika, prijemu su nazočili Niko Cvjetković, ravnatelj Gradske knjižnice Rijeka, Kristian Benić, voditelj projekta „Brickzine“ – medij o stvaranju kulture za djecu, Ana Anić Opašić, ravnateljica Osnovne škole Eugen Kumičić, Ivana Kalajzić, učiteljica i koordinatorica projekta, Goran Razić, otac učenika zaslužan za izradu nagrađenog videa „Eugenijalci ostaju doma“, Dragica Vukelić, voditeljica projekta „Park ptičjih kućica“ i Ivan Juretić, voditelj projekta „Park ptičjih kućica“.

vlcsnap-2021-02-08-19h47m31s433