Privremena obustava prometa na dijelu ceste Mladenići-Ronjgi

roll-1698364_1920

PRIVREMENA OBUSTAVA PROMETA NA DIJELU CESTE MLADENIĆI-RONJGI

 

Obavještavaju se svi sudionici u prometu da će se radi rekonstrukcije županijske ceste Ž5055 Mladenići – Ronjgi od srijede 12. veljače 2020. godine za sav motorni promet zatvoriti cesta u dijelu naselja Bujki kod tvrtke Boniplast d.o.o. Obilazni pravci su Viškovo – Marčelji – Pogled – Saršoni – Bujki u oba smjera. Zbog izvođenja radova koji se ne mogu izvoditi uz promet motornih vozila, predviđeno je da navedena dionica bude zatvorena za sav motorni promet 30 dana. Zbog zatvaranja županijske ceste Ž5055 doći će do izmjene voznog reda javnog linijskog prijevoznika – Komunalnog društva Autotrolej na liniji 11 koji će biti dostupan na mrežnim stranicama Autotroleja.

 

Zbog navedenog, linija 11 mijenja trasu prometovanja tj. autobusi iz/za Rijeku prometuju do/od Saršona odakle prema Viškovu prometuje minibus sljedećom trasom:

 

  • Saršoni – Garići – nova cesta- Brnasi – Viškovo škola u polasku   

  • Viškova škola – Marčelji – Garići – Saršoni – (Marićeva draga) u povratku

 

Prema privremenom voznom redu linija 17 prometuje od  Viškova  prema Mladenićima te se veže na linije 19 /20 /21 .

Školska kružna linija 11 prometuje dionicom Viškovo – Marčelji – Brnčići – Kudeji – Viškovo.

 

Subotom i nedjeljom polasci linije 11 koji prometuju do Viškova prometuju trasom:

  • Delta – Saršoni – Marićeva draga – Garići –Marčelji – Viškovo – Mladenići u polasku i povratku

 

Svim sudionicima u prometu zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju te ih molimo da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i koriste obilazne pravce za svoje putovanje. O svim promjenama uslijed radova javnost će biti pravovremeno obavještena.