Promo

Održano je veliko otvorenje novo preuređene trgovine Hervis u ZTC-u

Nakon potpune renovacije, u shopping centru ZTC Rijeka ponovno se otvara trgovina Hervis. Osim novih artikala kupcima su u ponudi i inovativne usluge.

Pročitaj više

Aci Badem - najmodernija tehnologija, medicinski timovi i ekskluzivna usluga

Drugi najveći svjetski zdravstveni lanac Aci Badem odsad je dosupan i našim pacijentima. U hotelu Hilton Costabella otvoren je ured za pacijente koji vodi poznati riječki liječnik Aron Grubešić. Aci Badem je osnovan u Istanbulu 1991. godine, a danas bolnice ima u pet zemalja: Sjevernoj Makedoniji, Bugarskoj, Srbiji i Nizozemskoj. Uredi za pacijente nalaze se po cijelom svijetu, a ovaj riječki 46. je u nizu. Aci Bademove klinike raspolažu s 3.000 kreveta, 4.000 liječnika, 4.200 medicinskih sestara.

Pročitaj više

Auto Krk ovlašteni prodajno-servisni centar Renaulta i Dacie

Auto Krk je ovlašteni prodajno-servisni centar Renaulta i Dacie u gradu Krku. Već punih 28 godina stručno i ljubazno osoblje tu je za vas kako bi vam pomogli u odabiru novog ili rabljenog vozila.

 

Pročitaj više

PINS Skrad - Montana174

Lokalna razvojna agencija Pins član je mreže Euromontana, udruge za suradnju i razvoj planinskih područja. Trenutno provode projekt Montana174, koji govori o tome kako Kohezijska politika povoljno utječe na planinska područja

Pročitaj više

Održan službeni posjet novootvorenom gradilištu Gavza

U sklopu projekta Aglomeracija Cres Lošinj, započeli su radovi na području Gavza ukupne vrijednosti preko 11 milijuna kuna, dok ukupna vrijednost radova na području JLS Cres iznosi preko 60 milijuna kuna

Pročitaj više

KD KOZALA, Dio života, dio grada - 17.03.2022.

U emisiji govorimo o digitalizaciji i standardizaciji, pojmovima koje možda ne biste povezali s pogrebnom djelatnošću. Ivona Vlašić Brnčić, stručna suradnica za standarde i vanjske radove i usluge KD Kozala i stručnjak za digitalnu komunikaciju Dušan Vrban iz Maribora predstavit će digitalne alate i standarde pomoću kojih se groblja približavaju svakom posjetitelju i turistu

Pročitaj više

KD Kozala - Dio života, dio grada - 17.02.2022.

Spomenička vrijednost groblja Kozala i Trsat tema je emisije “Dio života, dio grada”. Zašto ih smatramo muzejima na otvorenom i kako o njima brinemo doznajemo od povjesničarke umjetnosti Daine Glavočić i pročelnika Odjela za kulturu Grada Rijeke Ivana Šarara.

Pročitaj više

KD KOZALA, Dio života, dio grada - 20.01.2022.

Tema: Investicijske aktivnosti Grada Rijeke i KD Kozala

Pročitaj više

KD KOZALA - Dio života, dio grada - Grobne naknade i održavanje grobnih mjesta

U emisiji KD Kozala doznajemo koja su najčešća pitanja koja korisnici i posjetitelji imaju za djelatnike. Čija je obaveza održavanje groblja i grobnih mjesta, koje vrste grobne naknade postoje, što je vlasništvo, a što pravo korištenja grobnog mjesta samo su neka od pitanja, na koja dajemo odgovore u emisiji "Dio života, dio grada".

23.12.2021.

Pročitaj više

Nova definicija ljepote - Dr. Vivian Estetics

Nova definicija ljepote - Dr. Vivian Estetics

09.12.2021.

Pročitaj više

Na Cresu i Lošinju krenula jedna od najvažnijih kapitalnih investicija

Nakon prekida građevinskih radova zbog turističke sezone, otvoreno je gradilište u Miholašćici na otoku Cresu. Nastavljaju se radovi na poboljšanju vodokomunalane infrastrukture. Radi se o radovima na izgradnji vodokomunalne infrastrukture ukupne vrijednosti 486 milijuna kuna, od čega EU pokriva 263 milijuna kuna, koji su započeli na proljeće u Osoru.

Pročitaj više

Mobilna terenska jedinica za starije osobe u Općini Matulji

Općina Matulji provodi projekt pod nazivom „Mobilna terenska jedinica za starije osobe u Općini Matulji“ za koji je osigurala iz Europskog socijalnog fonda bespovratna sredstva od 945.380,00 Kn u 100% iznosu.

Pročitaj više

KD KOZALA - Dio života, dio grada - 18.11.2021.

Kako danas obilježavamo Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i mi ćemo se prisjetiti svih ratnih žrtava koje su posljednje počivalište pronašle na nekom od riječkih groblja. U mirnodopskim vremenima naš odnos prema povijesti i poginulima ogleda se i na vojnim grobovima i spomen obilježjima a takvih je u Rijeci podosta.

Pročitaj više

Spremni dočekajte zimu uz vrhunske gume povoljnih cijena u Gumiservisu u Istarskoj 52 u Rijeci

Zima nam se bliži, a već od 15. studenog za sva je vozila u Hrvatskoj obavezna zimska oprema.
Upravo ovih dana vulkanizeri imaju pune ruke posla jer znatan dio vozača bira sezonske gume.
Dočekajte zimu spremni i ne riskirajte kaznu od tisuću kuna. Posjetite Gumiservis-u u Istarskoj 52 u Rijeci

Pročitaj više