Promo

Za navijače Rijeke akcijska cijena Tars&HNK Rijeka limenki

Beer shopove potražite na sljedećim adresama: Ludwig’s Beer Shop, Kukuljanovo 336, 51227 Kukuljanovo; tel: 051/ 580 – 922 i Tars Beer Shop. Ivekovićeva 1, Krnjevo, 51000 Rijeka: tel: 091 6204 008

Pročitaj više

SPECIJALNA BOLNICA AGRAM LIFE RIJEKA

Želite napraviti sistematski pregled, specijalistički pregled ili pretragu bez čekanja, zanima vas drugo mišljenje? 

Prvi izbor neka vam bude Specijalna bolnica AGRAM u Rijeci.

Specijalna bolnica AGRAM vodeći je privatni zdravstveni sustav u Republici Hrvatskoj. Svoju snagu temelji na 20-godišnjem prepoznatljivom i stručnom iskustvu Poliklinike Sunce u pružanju cjelovite zdravstvene usluge. 

Poslovanje je bazirano na medicinskoj izvrsnosti, ranoj dijagnostici te interdisciplinarnom pristupu liječenju. 

Pročitaj više

Salvia senior residence – naselje dostojanstvenog starenja

Dom Salvia je prvo naselje za osobe treće životne dobi u Hrvatskoj izgrađen po modelu domova četvrte generacije koji podrazumijeva bolju integraciju korisnika i njihovo sudjelovanje u svakodnevnim aktivnostima.Glavni cilj razvoja ovog modela stanovanja je podmiriti potrebu za održavanjem primjerene kvalitete života i u starosti.Ovaj luksuzni dom smješten je na samoj obali Crikveničkog primorja, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Centralni dio naselja je glavna zgrada koja ima 71 sobu: 38 jednokrevetnih i 33 dvokrevetne sobe .

Pročitaj više

Naše vrijedne novinarke u prekrasnim košuljama Nara Camicie

Naše vrijedne novinarke u prekrasnim košuljama Nara Camicie.

Nara Camicie dućani:

Sokol kula 4b, Rijeka

Trg V. Gordana 4/5, Opatija

Ciscuttijev 12, Pula

Masarykova 11, Zagreb

Pročitaj više

Auto Krk

Auto Krk je ovlašteni prodajno servisni centar  za Renault i Dacia vozila na otoku Krku. Od 1994. godine pruža kvalitetnu uslugu i sigurnost prilikom  kupovine automobila.

Pročitaj više

Ravnatelj ŽUC-a PGŽ Georg Žeželić odlazi u mirovinu. "Zadovoljan sam i ponosan učinjenim, ali uvijek može bolje"

U 8 smo godina poboljšali sigurnost i kvalitetu županijskih i lokalnih cesta, kazao je Žeželić koji nakon odrađena 2 mandata na čelu ove Ustanove odlazi u mirovinu.

Pročitaj više

Viškovo reciklira - gospodarenje otpadom

Projekt „Viškovo reciklira“ predviđa provedbu niza izobrazno-informativnih aktivnosti kao što su radionice za djecu, edukatore i umirovljenike, izrada edukativne bojanke i didaktičkih igračaka za djecu, obilježavanje datuma vezanih za zaštitu okoliša, tiskanje letaka, brošura, vodiča, plakata te emitiranje radijskih i televizijskih reklama i TV emisija posvećenih održivom gospodarenju otpadom.

Pročitaj više

LO.PA.Z. PLUS | CTK Rijeka

Projekt LO.PA.Z. Lokalno partnerstvo za zapošljavanje nastalo je s ciljem okupljanja svih dionika koji definiraju, stvaraju i provode politike lokalnog zapošljavanja na području Primorsko-goranske županije. Osim što će utjecati na smanjenje nezaposlenosti, projekt povezuje javni, privatni i civilni sektor, omogućuje bolje korištenje izvora financiranja, te povećava socijalnu uključenost u Primorsko–goranskoj županiji ali i poboljšava uvjete za dugoročnu zaposlenost kroz obrazovanje zaposlenih osoba. 

Pročitaj više

KD Čistoća

Upoznajemo program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom.

Pročitaj više

SALVIA SENIOR RESIDENCE

SALVIA SENIOR RESIDENCE luksuzni je dom za starije osobe smješten na samoj obali Crikveničkog primorja, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Centralni dio naselja je glavna zgrada koja ima 71 sobu: 38 jednokrevetnih i 33 dvokrevetne sobe . U glavnoj zgradi nalazi se kuhinja s restoranom kapaciteta 80 sjedećih mjesta, kafić, tri dnevna boravka s kuhinjom, dva zimska vrta s prostranim terasama, fizikalna terapija, fitness centar, frizerski salon.

Pročitaj više

Dani meda u Pazinu

Udruga pčelara “Lipa” Pazin, pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Pazina, u suorganizaciji LAG-a “Središnja Istra”, Turističke zajednice središnje Istre, Udruženja obrtnika Pazin i Hrvatskog pčelarskog saveza organizira međunarodnu prodajnu izložbu pčelarske opreme, pčelarskih proizvoda i stručno edukativni skup: 15. Dani meda. Manifestacija se održava u prostorima Gradsko-školske sportske dvorane u Pazinu. Izložba je otvorena 28. veljače 2020. od 10:00 do 19:00 sati i 29. veljače 2020. od 8:00 do 19:00 sati. Ulaz na izložbu i predavanja je besplatan.

Pročitaj više

Krenula je najveća investicija u povijesti Ine u Hrvatskoj

Krenula je najveća investicija u povijesti Ine u Hrvatskoj. Čak 4 milijarde kuna uložiti će se u izgradnju postrojenja za obradu teških ostataka u Rafineriji nafte Rijeka

Pročitaj više

Ordinacija dr. Lazarić

Koji su najnoviji svjetski trendovi u sferi neinvazivne estetike, kada i kako započeti sa brigom o koži lica, što se neinvazivnim estetskim tretmanima može korigirati, o čemu treba voditi računa prilikom odabira doktora estetske medicine samo su neke od tema koje nam je pojasnila  vrhunska specijalistica otorinolaringologije, plastične kirurgije i estetske medicine dr. Sanja Lazarić. Emisija "Ordinacija dr. Lazarić"

Pročitaj više

SALVIA SENIOR RESIDENCE - naselje dostojanstvenog starenja

Dom za starije osobe Salvia nabavio je PULLEY uređaj za funkcionalni trening, uključujući osobe u invalidskim kolicima, i balansnu ploču za dijagnostiku i vježbe prevencije padova, te je time postao jedini u Hrvatskoj opremljen ovom sofisticiranom i nadasve funkcionalnom opremom.

Stručni tim fizioterapeuta prošao je dvodnevnu obuku za korištenje ove opreme. Tijekom prosinca napravljena su testiranja i programi, tako da smo spremni početi s intenzivnim korištenjem opreme u programu rehabilitacije. Govorimo u emisiji i o sigurnosti Doma  i novostima koje nude.

Pročitaj više