Prvenstvo otvoriti pobjedom

Nogometaši Rijeke sutra u 20 sati počinju novu prvoligašku nogometnu sezonu

Nogometaši Rijeke sutra u 20 sati počinju novu prvoligašku nogometnu sezonu

Nogometaši Rijeke sutra u 20 sati počinju novu prvoligašku nogometnu sezonu. Bijelima u goste stiže novi prvoligaš zagrebačka Lokomotiva.
– Mogu reći da nas lopta u onom smislu koji mi očekujemo još ne sluša, znači nismo u optimalnoj formi u kakvoj bi trebali biti i kakvi smo bili u drugom dijelu prošlog prvenstva. To je razumljivo, igrači su prošli teške pripreme i još se osjeća jedan umor – rekao je na konferenciji za novinare trener HNK Rijeka, Robert Rubčić.
Igrači Rijeke sutra će na travnjak izaći maksimalno motivirani i željni pobjede kao i mlada momčad Lokomotive. Ipak smo mi domaćini i favoriti te ćemo pokušati riješiti utakmicu što je ranije moguće – dodaje Rubčić.
– Svaki start prvenstva je važan tako i za nas kao i da nastavimo gdje smo stali s ovom zadnjom utakmicom u tom pobjedničkom nizu, atmosfera je u ekipi nikad bolja i svi jedva čekamo početak prvenstva. Moramo dati sve od sebe da zabilježimo prvu pobjedu – kazao je Igor Čagalj.
Nakon nedjeljne utakmice za bijele slijedi novi europski ispit. U goste im u četvrtak u sklopu trećeg pretkola Europske lige stiže ukrajinski Metalist.