Prvi puta manifestacija za kućne ljubimce na Platku!

Sva lica Platka 2021

 

 

Sva lica Platka ulaze još jačim ritmom u svoju petu godinu! Projekt je započeo kao jedna sportsko-zabavna manifestacija u kolovozu 2017. godine, a u 2021. godini predstvljamo četiri lica Platka.

Pa da vidimo koje je baš za vas?

Hoćete li povesti vašeg ljubimca na Vau vau lice Platka 4.7. ili ste željni opuštanja i punjenja baterija na 1111m nadmorske visine pa jedva čekate Zen lice Platka tjedna dana poslije?
Jeste li čuli za canicross i canihike? Zanima vas što je obiteljska tražilica ili samo želite uživati u lounge i fun zoni, HOP kutku ili šetati s nezbrinutim životinjama iz Skloništa? HOPnite na naše web stranice i otkrijte detalje progama, a zatim pravac na Platak prvu nedjelju u srpnju. Svi kućni ljubimci zaslužili su izlet i zato želimo ovim humanitarnim eventom priprediti dan za uživanje i dobru zabavu te pomoći Skloništima. Koordinacijska radna skupina za zaštitu životinja PGŽ informirat će o pravima i obvezama vlasnika pasa.te će se čitati slikovnica su njihovom izdanju, „Izgubljeni Flegi“ namijenjena najmlađim posjetiteljima.

Vikend poslije, točnije u nedjelju 11. srpnja možete se odmoriti u oazi mira na Zen licu Platka koje obuhvaća 6 radionica joge i opuštanja, jedno predavanje te panoramsku vožnju žičarom za koje su trenutno prijave otvorene, ali je broj mjesta ograničen kako bi sudionici uistinu uživali u opuštajućim radionicama, pa požurite s prijavom.

Ukoliko ste baš ta dva tjedna rezervirali godišnji odmor na nekoj drugoj lokaciji ili imate neki drugi opravdan razlog za ne dolazak na ove dvije super zanimljive manifestacije, zabilježite 21. i 29. kolovoz. Pitate se zašto?

Jer se tada svi ljubitelji sporta i outdoor aktivnosti okupljaju na Platku. Sportsko lice Platka je možemo reći i najstarije, i ono okuplja igrače i igračice odbojke na pijesku, malog nogometa, košarke 3v3, boćanja i disc golfa. Pet turnira u jednom danu otkrit će tko je u doba korone ostao u formi, tko se uspio pripremiti tijekom ljeta, a tko je samo došao na roštilj i druženje. Dobrih utakmica i zasluženih nagrada neće nedostajati. Na vama je da skupite ekipu, ispunite prijavnicu i dođete na Sportsko lice Platka 21.8. Posljednju nedjelju kolovoza, točnije 29.8. oni koji vole trčati prekrasnim šumskim putevima i oni koji uživaju u pedaliranju dočekat će svoje lice Platka – Vertikalno. Ove godine utrka na 10 km je kako naziv kaže „LAGANINI 10ka“, manje zahtjevna i manje vertikalna pa svi koji još nisu u ozbiljnim natjecateljskim vodama mogu doći vidjeti kako to izgleda, a oni iskusni trkači mogu pokušati oboriti svoj rekord. Duža utrka, bit će kao što i sam naziv kaže „Izazovna powered by INA“, jer će vam trebati dovoljno „goriva“ kako bi ju odradili. Ipak, na kraju će zadovoljstvo biti nemjerljivo veće. Za biciskliste, format XCO je prošle godine bio pun pogodak tako da nastavljamo u istom tonu s manjim izmjenama i poboljšanjima.

 

Svi koji žele doći na bilo koji događaj Sva lica Platka, a možda nisu iz Rijeke i okolice, imaju priliku provesti plavo-zeleni vikend, odnosno spojiti uživanje na moru te dan na Platku i to uz odlične popuste u Jadran hotelima. Kako bi ostvarili popuste, morate izabrati jedano ili sva lica i biti dio naših aktivnosti na Platku. Posebne pogodnosti ove godine rezervirane su za naše partnere studente Sveučilišta u Rijeci i zaposlenike INE d.d., naše pokovitelje, a mi s ponosom možemo istaknuti da su, od sedam velikih manifestacija Festivala sportske rekreacije PGŽ koji je započeo u lipnju i traje do rujna, sva naša četiri lica uvrštena u program. Podršku projektu daju i Ministarstvo turizma i sporta, Općina Čavle, JGL d.d. i Erste banka.