RIJEČANI OPET NA KRKU

Čeka se makedonski reprezentativac Lazarevski

Čeka se makedonski reprezentativac Lazarevski

S druge strane Krčkog mosta većih novosti nema. Za dio igrača pripreme s prvom momčadi Rijeke očekivano su završile, ostatak se u iščekivanju pojačanja sprema za proljeće.
Inovativna rješenja za ravnanje travnjaka možda nećemo tako brzo vidjeti u Ligi prvaka, no prosječnog gledatelja ipak vesele. Brojčano desetkovana Rijeka jučer je treći puta u nizu prešla Krčki most. Sandi Pamić, Danijel Lazić, Marko Lepinjica, Stipe Čulina i Dino Baramović za bijeli se dres još moraju strpjeti, a za Mislava Karoglana i Johanna Smitha mjesta nema.
– Oni su u razgovoru sa klubom, traže klubove – kaže trener Nenad Gračan.
Kritični desni bok, uskoro bi mogao dobiti makedonski štih. S Vladom Lazarevskim, 26-ogodišnjim makedonskim reprezentativcem navodno je sve dogovoreno, čekaju se samo papiri iz ukrajinske Karpatije.
– Ako zatvorimo desnu stranu, znači da smo ono što je zacrtano i ostvarili – dodaje Gračan.
Prije pet dana prijateljska utakmica s Opatijom podigla je prašinu. Susret su navodno pratile velike uplate da Rijeka neće primiti gol, dovoljno da krenu priče o namještaljci.
– Ne znam što se govorilo, meni osobno je smiješno što stavljaju takve utakmice u ponudu, tako da se nadam da će se to razjasniti do kraja i da ćemo mirno krenuti dalje – komentirao je Fausto Budicin.
Sutra će se Riječani suprotstaviti Krku, slijedi prijateljska utakmica u Poreču, nakon koje bijela ekspedicija kreće put Turske.