RIJEKA – BiH SUTRA U 17 SATI

Ćiro: Bit ćemo tvrd orah

Ćiro: Bit ćemo tvrd orah

Ćiro je ponovno na Kantridi. Trener svih trenera i ljubimac svih publika pred riječke će navijače sutra izaći kao izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine. Utakmica koja će Bosni poslužiti kao priprema za kvalifikacijske oglede s Belgijom, Rijeci je generalna proba za nastavak prvenstva.
– Tu sam bio kao igrač i kao trener, tu sam se oženio, tu mi se dvoje djece rodilo – sjetno je počeo Miroslav Blažević, a priključio mu se i trener bosansko-hercegovačke reprezentacije Borče Sredojević, koji je i sam nosio dres prvoligaša s Kantride.
Ćiri je uručen dres s imenom i potpisom te monografija Rijeke. Sutra želim da mojim dragim prijateljima i mojim navijačima priuštim jedno zadovoljstvo u ovom najljepšem kutku svijeta, najavio je susret s Rijekom.
– Prava generalka uoči nastavka prvenstva, dat će nam odgovor gdje smo trenutno – rekao je direktor HNK Rijeka Mario Rubeša.
– Naići će na tvrd orah, jer ja znam da ću pripremiti ekipu tako da ova utakmica neće imati neki revijalni karakter – riječi su izbornika Blaževića.
Smiješno je da igramo s Rijekom, ali bitno je da se igrači druže, svjesni smo da Rijeka ne može parirati BIH, prenijeli su izjavu bosanskog napadača Admira Vladavića tamošnji mediji, a riječki je novinari proslijedili treneru svih trenera. Ako je to rekao – neće igrati, završio je Ćiro u svom stilu. Susret Rijeke i BIH na rasporedu je sutra u 17 sati na Kantridi.