Rijeka – Čukarički 0:0

Nogometaši Rijeke remizirali su protiv momačadi Čukaričkog (0:0) u novom pripremnom ogledu odigranom u Kranjskoj Gori.

Rijeka je protiv treće momčadi srpskog prvenstva imala težak ispit što je pokazala i sama utakmica.

U devetoj minuti prilika za Rijeku, ali Janković i Mitrović zasmetali su jedan drugom i propala je prilika za riječko vodstvo.

Rijeka je pokušala u 22. minuti, ali dalekometni udarac otišao je preko grede.

Čukarički je prvi priliku imao u 28. minuti. Nakon kornera zaspala je obrana Rijeke, Nikčević je pucao glavom i pogodio gredu!

Gosti su nastavili s pritiskom, Đorđe Ivanović našao se u dobroj prilici, ali udarac Ivanovića majstorski je obranio Labrović i sačuvao mrežu ‘bijelih’.

Čukarički je nastavio nizati prilike, već u 31. minuti bijeli su ponovo bili na iskušenju, Nikčević je pucao iz blizine i Labrović još jednom sjajno obranio.

Rijeka nije ostala dužna suparniku, u 33. minuti vrhunska duga lopta Mitrovića za Obregona koji je ostao sam pred Belićem, ali u sjajno prilici loše je primio loptu i prilika je otišla u nepovrat.

U 34. minuti nova prilika za bijele. Đorđe Ivanović je sjajno prošao pa pucao s lijeve strane, a fenomenalni kapetan Nediljko Labrović opet spasio svoju momčad.

Prvo poluvrijeme zaključeno je pokušajem Bogojevića s ruba kaznenog prostora, a lopta je završila u bloku.

U drugom dijelu oba trenera napravili su brojne zamjene. Nakon 10 minuta drugog dijela Djouahra je zaprijetio Beliću jakim, ali nedovoljno preciznim udarcem.

U 57. minuti Niko Janković je još jednom pokušao s distance, no udarac riječke ‘desetke’ bio je za malo neprecizan.

Rijeka tako polako kraju privodi pripreme u Sloveniji, a u Kranjskoj Gori odigrat će još jednu pripremnu utakmicu.

(HNK Rijeka)