RIJEKA – DIFFERDANGE 3:0

Tako će Rijeka nakon dugo vremena odigrati više od jedne utakmice u europskim natjecanjima

Tako će Rijeka nakon dugo vremena odigrati više od jedne utakmice u europskim natjecanjima

Rijeka – Differdange 3:0. Rezultat je to koji je nogometaše Rijeke odveo u treće pretkolo Europske lige, na noge ukrajinskom Metalistu. Negativan rezultat iz prve utakmice, bijeli su poništili pogotkom Tarika Cerića i Anasa Sharbinija u prvom te Ahmada Sharbinija u drugom poluvremenu.
– Jedini način je bio da damo gol iz prekida, posrećilo se meni, otvorio sam utakmicu s tim golom i dalje smo je rutinski priveli kraju s 3:0 – kazao je Tarik Cerić.
Tako će Rijeka nakon dugo vremena odigrati više od jedne utakmice u europskim natjecanjima. Iznenadni poraz tjedan dana ranije očito je nogometašima s Kantride bilo dovoljno upozorenje da istu grešku ne ponove i na domaćem terenu.
– Zaista bih želio čestitati igračima na trudu, pokazali su da su izrazito kvalitetni, da kad hoću da mogu odigrati jako dobru utakmicu – objasnio je trener HNK Rijeka Robert Rubčić..
Jučerašnja pobjeda bila je ujedno i premijerna na novom travnjaku. Savršeno pokošen bez ijedne rupe za bijele je bio vrijedan promocije u sljedeće europsko kolo. Na krilima europske pobjede Riječani će već ove nedjelju u sklopu prvog kola Hrvatske nogometne lige ugostiti momčad zagrebačke Lokomotive.