RIJEKA – DINAMO 0:2

Situaciju Bijeli mogu popraviti na gostovanju kod Dragovoljca, u zadnjem kolu prije stanke

Situaciju Bijeli mogu popraviti na gostovanju kod Dragovoljca, u zadnjem kolu prije stanke

Utakmica u kojoj je Rijeka imala puno za dobiti, a Dinamo puno za izgubiti, jučer je zahvaljujući pogocima Bećiraja i Badelja, očekivano poplavila. Nakon 95 je hladnih minuta na semaforu ostalo stajati Rijeka 0 Dinamo 2.
– Mislim da smo danas dali sve što smo mogli, platili smo opet naivne greške. Prema naprijed nismo uspjeli zabiti ono što smo imali i zasluženo smo izgubili utakmicu – kazao je trener Rijeke Elvis Scoria.
– Pobijedili smo jednu finu ekipu na njenom terenu pružili jednu dosta dosta dobru igru na ovom terenu. Ja čestitam svojim igračima – rekao je trener Dinama Vahid Halilhodžić.
Bijeli su ispričnicu za crni niz, kojim su pokvarili sve dobro s početka sezone te ovotjedno ispadanje iz kupa, propustili napisati, ponajprije zahvaljujući s jedanaest metara neučinkovitom Đaloviću.
– Da sam ja zabio gol iz jedanaesterca sigurno ne bi izgubili, bila bi drugačija utakmica, krivo mi je zbog toga i ispričavam se navijačima, što da kažem posebno mi je krivo jer smo pružili danas dobru igru – rekao je Đalović.
Bodovna se zimnica topi, a zima je pred vratima. Situaciju Bijeli mogu popraviti na gostovanju kod Dragovoljca, u posljednjem kolu prije prvenstvene stanke.
A da bude sve po starom pobrinuo se Zdravko Mamić. Armadino zazivanje ispadanja iz Europe Dinamove legije stranaca, ovog je puta bilo detonator nove Mamićeve epizode. Poletio je srednji prst i salva uvredi, a tribine nisu ostale dužne.