Rijeka – dinamo

Nogometaši Rijeke sutra će odmjeriti snage protiv Dinama

Nogometaši Rijeke sutra će odmjeriti snage protiv Dinama

Nogometaši Rijeke sutra će odmjeriti snage protiv Dinama u nadi da će prekinuti crni niz protiv modrih, koji kaže da su bijeli na posljednja tri gostovanja isto toliko puta gubili s čak 16 primljenih pogodaka. U sutrašnji 107. međusobni derbi trener Nenad Gračan će povesti svoje nogometaše s jednim ciljem, ne izgubiti.
– Ono što je najvažnije je da budemo u bloku, da nam se ne događaju stvari kao u par navrata protiv Splita, da nam lako izađu iz srednjeg reda na zadnju liniju i da uđemo u probleme – kazao je Gračan.
Ovoga puta Rijeka može računati i na umor Dinamovih igrača koji iza sebe imaju niz europskih utakmica.
– To nije presudno, oni imaju kvalitetnih igrača, izrotirat će se, i postavit jednu dobru svježu ekipu – rekao je Hrvoje Štrok.
I dok će seniorski pogon sutra loviti nove prvenstvene bodove, onaj omladinski raduje se novom umjetnom travnjaku koji će sredinom srpnja osvanuti na pomoćnom igralištu.
– Sasvim sigurno da će to podići razinu kvalitete rada i samih uvjeta, imati ćemo dobre uvjete za rad i što se tiče škole – istaknuo je direktor HNK Rijeke, Mario Rubeša.
Nešto više od dva milijuna kuna bit će uloženo u igralište na kojem će se podići zaštitne mreže koje bi trebale razveseliti klupskog oružara i smanjiti izgubljene lopte na pučini.