Rijeka domaćin Međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca Wine EnoGastro Vip Event

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca  Wine EnoGastro Vip Event održat će se u Rijeci, Zadru, Poreču, Splitu i Zagrebu 

1 v

U ovom za ugostitelje, hotelijere i općenito turizam i gospodarstvo teškom korona vremenu, traži se način kako biti podrška tim djelatnostima. Nakon detaljnog planiranja i dogovaranja, posloženi su termini za ovogodišnje edukativne evente namijenjene hotelijerima, ugostiteljima i njihovim djelatnicima te ostalim turističkim djelatnicima.

Organizator RICERCA MERCATO ovim događajem želi pomoći turističkim djelatnicima sa predavanjima i edukacijama, savjetovanjem, druženjem i razmjenom iskustva i na taj način dati im potporu da lakše svi nađu put u bolju ugostiteljsko-turističku i gospodarsku budućnost.

Događaji su dodatno unaprijeđeni programom, sadržajem, kao i nazivom. Dosadašnji naziv događaja je bio Wine Vip Event, a ove godine naziv je Wine EnoGastro Vip Event – Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca.

 

Organizator vjeruje u smirivanje korona pandemije i planirani termini i destinacije događaja su:

– RIJEKA 02. lipnja (02.06.2021.)

– ZADAR 09. lipnja (09.06.2021.)

– POREČ 17. lipnja (17.06.2021.)

– SPLIT i 23. lipnja (23.06.2021.)

– ZAGREB 01. srpnja (01.07.2021.)

 

Ako ne bude moguće u navedenim terminima organizirati evente, organizator će odgoditi i planirati nove termine.