RIJEKA – HAJDUK 3-1

Rijeka-Hajduk 3-1. Prva pobjeda bijelih u ovoj sezoni i to u Jadranskom derbiju vratila je danas na Kantridu dobro raspoloženje

Rijeka-Hajduk 3-1. Prva pobjeda bijelih u ovoj sezoni i to u Jadranskom derbiju vratila je danas na Kantridu dobro raspoloženje

 
Rijeka-Hajduk 3-1. Prva pobjeda bijelih u ovoj sezoni i to u Jadranskom derbiju vratila je danas na Kantridu dobro raspoloženje. Redovnu konferenciju za novinare ponedjeljkom trener i igrači su nakon dugo vremena dočekali s osmjehom na licu.
– Bila je teška utakmica, gubili smo na poluvremenu golom iz zaleđa, no uspjeli smo u drugom poluvremenu sve nadoknaditi dobrom igrom i na kraju smo zasluženo pobijedili – komentirao je utakmicu igrač Rijeke Sandi Križman.
Za Hajdukov gol se pobrinuo Nikola Kalinić. Igor Čagalj i Anas Sharbini izjednačili su odnosno doveli Rijeku u vodstvo. Posljednji gol na utakmici djelo je Sandia Križmana. Prvi je to njegov prvenstveni gol u bijelom dresu, a utakmicu je obilježio i mladi Alen Pamić koji je prvi puta odigrao utakmicu od prve minute u dresu Rijeke.
– Presretan sam zbog pobjede, zadovoljan sam svojom igrom, a posebno su me se dojmili riječki navijači – rekao je Alen Pamić.
Rijeka je s posljednjeg mjesta nakon jučerašnje pobjede skočila na sedmo mjesto, a novu priliku za skok na prvenstvenoj ljestvici ima u nedjelju kada igra u gostima protiv Croatia Sesvete.