RIJEKA IDE U SESVETE BEZ ČETIRI PRVOTIMCA

Vulić ide po svoju drugu pobjedu na klupi Rijeke

Vulić ide po svoju drugu pobjedu na klupi Rijeke

Nogometaši Rijeke sutra će snage odmjeriti sa predzadnjom momčadi lige – Croatiom iz Sesveta. U desetom prvenstvenom kolu Riječani će zaigrati bez čak četiri prvotimaca. Što zbog žutih kartona što zbog ozljeda među prvih riječkih jedanaest sutra sigurno neće istrčati, Tadejević, Đalović, Križman te Čagalj. Unatoč nedostatku standardnih igrača, Rijeka u Sesvetama priželjkuje pozitivan rezultat.
– Nemamo vremena za plakat niti ćemo mi plakat, niti se u ovom trenutku bojimo, ovi momci koji istrče na teren mislim da će dati svoj maksimum i da će to na kraju ispasti dobro – rekao je na konferenciji za novinare trener Rijeke Zoran Vulić.
Svoja vrata u sutrašnjoj utakmici čuvat će Ivan Mance, koji se nakon učestalih rotacija, ustalio kao prvi vratar. U posljednje dvije utakmice čuvao ih je bez
primljena gola.
S druge strane na klupi domaćina sjedit će nekadašnji bivši igrač i trener Rijeke, Nenad Gračan. Dvojici trenera sudbine su se često ispreplitale na relaciji Rijeka – Split, kako one igračke tako i trenerske.
– Bio je pravi igrač, siguran sam da je takav i trener i mislim da je s njegovim angažmanom Croatia Sesvete dobila pravo pojačanje – kaže Vulić.
Rijeka je u dosadašnjih devet kola sakupila 14 bodova. Četiri pobjede, tri poraza te dva neodlučena rezultata bila su dovoljna za trenutno peto mjesto na ljestvici.