RIJEKA – KARLOVAC 1:1

Riječani nisu uspjeli pobijediti uz Dinamo jedinu neporaženu momčad lige, Karlovac

Riječani nisu uspjeli pobijediti uz Dinamo jedinu neporaženu momčad lige, Karlovac

Nogometaši Rijeke nisu sinoć na Kantridi uspjeli pobijediti uz Dinamo jedinu neporaženu momčad lige, nogometaše Karlovca. Krajnji ishod bio je poznat već u prvom poluvremenu. Rijeka je povela ranim pogotkom Maria Tadejevića u 6 minuti, da bi pred kraj prvog dijela Rijekin igrač na posudbi u Karlovcu Zvonko Pamić postavio konačnih 1:1. Nedavno pristigli Radomir Đalović, Nastja Čeh i Miroslav Karoglan jučer nisu opravdali epitet pojačanja, dok je donedavni drugoligaš vrlo lako u posljednjim minutama susreta mogao otići put Karlovca sa sva tri boda.
– Rijeci nikako nismo dozvolili da se razmaše, zato što smo znali da Rijeka ima dobre pojedince, a isto tako znali smo da Rijeka nije toliko moćna kao momčad i tako smo se postavili – rekao je nakon utakmice trener NK Karlovac, Igor Pamić.
– Vidjeli smo da imamo još dosta nespremnih igrača i da moramo poraditi na fizičkoj spremi, jer danas je Karlovac pokazao da je puno spremnija momčad i brža u sredini terena, dosta je bilo indisponiranih igrača, i na kraju smo zadovoljni bodom – kazao je trener HNK Rijeke, Robert Rubčić.
Nakon sedam odigranih kola Rijeka ima 11 bodova i zauzima peto mjesto. U sljedećem kolu Riječani igraju na Maksimiru protiv prvoplasiranog Dinama.