Natjecanje u čitanju "I ti možeš biti teta/barba pričalica"

Povodom Dječjeg tjedna iz Udruge Portić pozivaju vas na 2. natjecanje u izražajnom čitanju proznih književnih tekstova "I ti možeš biti teta/barba pričalica".

Povodom Dječjeg tjedna iz Udruge Portić pozivaju vas na 2. natjecanje u izražajnom čitanju proznih književnih tekstova "I ti možeš biti teta/barba pričalica". Udruga "Portić" poznata je po svojem projektu "Tete i barbe pričalice" u kojem volonteri svake večeri čitaju i pričaju priče djeci u bolnici. No, sada bi tete i barbe pričalice iz Udruge Portić voljeli vidjeti kako je to kada su djeca tete/barbe pričalice. Stoga ako volite čitati na glas, i to izražajno čitati, javite se na ovaj natječaj. Natjecanje će se u potpunosti održati virtualno stoga vaše videouratke pošaljite na mail adresu: natjecaj.portic@gmail.com. Prijave se primaju do 6. listopada 2021., a imena najuspješnijih budućih "teta i barba pričalica" objavit ćemo 15. listopada 2021. 

Čitati možete tekstove primjerenog dječjeg sadržaja i tematike. Birati možete samostalno ili sve prepustite vašim mentoricama ili mentorima. Uz želju da što uspješnije održi čitalački susret na daljinu tu je i Pravilnik o natjecanju i Prijavnicu za natjecanje.

 

Pravilnik o natjecanju - pravilnik_natjecanje_u_citanju.pdf

Prijavnica za natjecanje - https://forms.gle/UzA5wnPtk3QQ1HQZ6

Kategorija