Nedostaje krvi :U ponedjeljak akcija darivanja krvi na Zametu

Akciji darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa Rijeka i Aktiva dobrovoljnih darivatelja Zamet održat će u ponedjeljak 3.svibnja u prostorijama Mjesnog odbora Zamet, Trg Riječkih olimpijaca od 14,30 do 18 sati.

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka i Klinički bolnički centar Rijeka pozivaju građane, darivatelje krvi i one koji će to tek postati, da zbog nedostatnih zaliha daruju krv svaki radni dan na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu te u ponedjeljak 3. svibnja u Mjesnom odboru Zamet .Potreba je za svim krvnim grupama, osim 0 pozitivne.

Akciji darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa Rijeka i Aktiva dobrovoljnih darivatelja Zamet održat će u ponedjeljak u prostorijama Mjesnog odbora Zamet (sportska dvorana Zamet), Trg Riječkih olimpijaca od 14,30 do 18 sati.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu na telefon 051/ 658-352, u Odsjeku darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka na telefon 051/ 213-873 ili na besplatni telefon za darivatelje krvi 0800 200 221

Kategorija