Nogometaši Rijeke počeli s pripremama

Na prvom treningu nije bilo Zorana Kvržića. Ivan Mance potvrdio da je stigla ozbiljna ponuda u klub

Nogometaši Rijeke danas su počeli s pripremama za nastavak sezone.  

-"Igrači su zdravi, motivirani, vidim u njima želju da napravimo iskorak", rekao je novinarima trener Simon Rožman uoči prvog treninga.

U proljetnom dijelu sezone Riječani će pokušati obraniti naslov osvojen u Kupu,a čeka ih  borba za drugo mjesto u prvenstvu, kao i plasman za Europu.

Najžešći protivnici bit će im Hajduk, Osijek, Gorica i Lokomotiva, tvrdi Rožman koji se nada i pojačanjima na proljeće: - "Ovisno o odlascima, želja nam je dovesti tri igrača.Bit će puno posla u ovih mjeseca dana prijelaznog roka"

Da se na dolascima radi potvrdio je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance:-"Sigurno da ćemo već ovaj tjedan reagirati na tržištu, trebali bi dovesti stopera te pojačati konkurenciju na lijevom boku.No spremni smo i na izlazne transfere",poručio je Mance

 

Da je prvi izlazni tranfer vrlo blizu, naznačio je izostanak Zorana Kvržića s prvog treninga. Ivan Mance potvrdio je kako je ozbiljna ponuda stigla u klub, više će se znati sutra. 

Nogometaši Rijeke do 13. siječnja trenirat će na Rujevici , a dio priprema od 13. do 24. siječnja odradit će u Umagu.Tamo će odigrati tri prijateljske utakmice. 15. siječnja protiv češkog kluba Slovačko, 17. siječnja protiv mađarskog drugoligaša Budafoki, te 22. siječnja protiv slovenskog Triglava. Prvenstvo se nastavlja 1. veljače, Rijeka putuju u goste Lokomotivi.Uoči Lokomotive 25. siječnja odigrat će prijateljsku utakmicu na Rujevici protiv ljubljanske Olimpije.Utakmica će biti otvorena za gledatelje.

 

 

Kategorija