S bodom u proljetni dio prvenstva

Nakon 90 minuta igre i rezultata 2-2 podjela bodova čini se kao najpravedniji ishod

Nakon 90 minuta igre i rezultata 2-2 podjela bodova čini se kao najpravedniji ishod

Nogometaši Rijeke iz Osijeka su se vratili s jednim bodom, čime su krenuli u proljetni dio prvenstva od kojeg se na Kantridi puno očekuje. Nakon 90 minuta igre i rezultata 2-2 podjela bodova čini se kao najpravedniji ishod. Osječani su dva puta dolazili u vodstvo, a Riječani se vraćali u igru. Pred kraj susreta Rijeka je bila bliže pobjedi, no nogometaši s Kantride nisu uspjeli susret okrenuti u svoju korist. Bijeli su pokazali karakter no niti ovaj puta nije izostalo već tradicionalno primanje pogotka u prvim minutama susreta.
– Istina je da smo u igru ušli bojažljivo. Možda je psihološka priprema bila nešto slabija, ali sve u svemu zadovoljan sam, žao mi je što nismo dobili jer bili smo bolji – komentirao je trener HNK Rijeka Robert Rubčić.
Osječani su dva puta vodili zahvaljujući pogotcima Primorca i Vidakovića u 7. odnosno 36. minuti, a za da jedan bod ode na Kvarner pobrinula su se braća Sharbini u 32. i 59. minuti.
– Ušli smo malo lakše u utakmicu i to nam se osvetilo. Dobili smo odmah gol, kasnije smo se uspjeli vratiti. Na poluvremenu smo se skupili išli čvršće i na kraju smo bili bliže pobjedi, ali mislim da je remi najrealniji – rekao je Anas Sharbini.
U slijedećem kolu Riječani će na Kantridi ugostiti Zadar. Nakon prvog kola nastavka Rijeka je pala na 6. mjesto s petnaest bodova zaostatka za vodećim Hajdukom.